Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Declarațiile terifiante ale elevului care și-a omorât colegii în Belgrad: ”Mi-a făcut plăcere să le ascult țipetele”

Publicat:

Crima elevului de 13 ani din Belgrad a șocat o lume intreaga, mai ales dupa ce au aparut tot mai multe detalii din spatele gestului sau. Ulterior, adolescentul a facut declarații terifiante, dupa ce și-a omorat colegii. are un singur regret.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima oribila in Capitala, comisa de un baiat in varsta de 16 ani si amicul sau. Au omorat un om in bataie, in Crangași: "I-au dat cu bata"

12:41, 15.05.2024 - O crima oribila s-a petrecut noaptea trecuta langa un parc din Sectorul 6 al Capitalei. Un barbat in varsta de 47 de ani a murit dupa ce a fost batut de doi indivizi, in varsta de 16 și 20 de ani. 

Declarațiile lui David Popovici, dupa ce a cucerit patru medalii de aur la Nationalele de la Otopeni

16:00, 21.04.2024 - Dupa ce a cucerit patru medalii de aur la Campionatele Nationale de inot pentru seniori, tineret si juniori de la Otopeni, David Popovici a declarat ca principalul sau obiectiv a fost sa obtina baremurile necesare pentru participarea la Campionatele Europenele de la Belgrad, programate in perioada 10-23…

Trei adolescenti din China si-au omorat un coleg in bataie, apoi i-au ascuns cadavrul intr-o sera

14:20, 09.04.2024 - Trei adolescenti din China risca pedeapsa cu moartea pentru ca au omorat in bataie un coleg de clasa, de 13 ani. Crima a avut loc luna trecuta in orasul Hebei. Camerele de supraveghere din zona l-au surprins pe baiat cu scuterul sau, inconjurat de colegii care vor deveni ucigașii lui. Dupa doar o ora…

Laura Kovesi: „Nu exista țara curata in Europa”. Romania, pe locul trei in topul curajului oamenilor din Justiție

23:51, 06.04.2024 - Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, spune ca in Europa „nu exista nicio țara curata”, iar, pana la urma, țarile din Estul Europei nici nu sunt mai corupte decat cele din Vest. Este mai degraba un mit. Declarațiile procurorului-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi,…

Și-a agresat colegii din pura placere! Elev CONDAMNAT pentru un comportament sinistru

07:35, 26.03.2024 - O pedeapsa de un an și jumatate a fost data unui elev din Romania care și-a batjocorit 2 colegi de clasa din placere. Instanța a considerat ca agresorul nu va invața nimic daca nu va fi inchis. 

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Crima infioratoare in comuna Heleșteni din Iași. Un barbat l-a omorat pe partenerul fostei iubite, din gelozie

10:00, 28.02.2024 - O crima infioratoare a avut loc in localitatea ieșeana Heleșteni. Dupa ce l-a omorat pe partenerul fostei sale iubite, un barbat a recurs la un gest extrem și s-a spanzurat. Din primele informații ale anchetatorilor, se pare ca gestul a venit din cauza geloziei.


Ce parere ai despre aceasta stire?