Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Decizia luată de Mădălina Ghenea, după ce a dezvăluit că are probleme mari în cuplu: "M-am hotărât să..."

Publicat:

La doar cateva zile dupa ce a dezvaluit ca are mari probleme in cuplu cu , vedeta a luat o decizie care ii va bucura pe admiratorii ei. Vedeta trece printr-o perioada grea, dat fiind faptul ca a vazut cum tatal copilului ei apreciaza toate fotografiile unei pianiste, dar este incurajata de prieteni.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum a reacționat Anamaria Prodan, dupa procesele penale cu fostul soț. Vedeta iși ține copiii departe de probleme: ”Poate sa se duca...”

00:21, 03.05.2024 - Anamaria Prodan a reacționat pentru prima data, dupa toate procesele penale pe care le are cu fostul soț. Vedeta traiește departe de aceste probleme și incearca sa se focuseze cat mai mult pe familia ei și pe relația cu Ronald Gavril. Iata, insa, daca o afecteaza sau nu ce se intampla in instanța.

Oana Lis a inceput sa-și vanda lucrurile din casa! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO

14:50, 20.04.2024 - Oana Lis a inceput sa iși vanda lucrurile din casa pe rețelele de socializare. Mesajele postate de soția lui Viorel Lis pe Facebook. Vedeta a dezvaluit ca are probleme mari de rezolvat in momentul de fața.

Dana Budeanu, luata peste picior de Adela Popescu. Reactia criticului de moda: „E nasol sa fii comoda. Femeia trebuie sa fie frumoasa”

12:16, 25.03.2024 - Adela Popescu a decis sa plece in Thailanda, pentru a fi alaturi de soțul ei, la filmarile pentru „Insula Iubirii”. Pe rețelele de socializare, vedeta și-a ținut fanii la curent cu ce a facut acolo. In plus, vedeta l-a filmat pe soțul ei in mai multe ipostaze, iar in unele a amintit-o și pe Dana […]…

Andreea Marin a slabit 20 de kilograme ajungand la greutatea pe care o avea in liceu. Cum arata vedeta acum. „Nu am de gand sa mai continui”

17:45, 19.03.2024 - Andreea Marin, in varsta de 49 de ani, a slabit 20 de kilograme și a marturisit ca nu a luat aceasta decizie pentru silueta, ci din cauza unei probleme de sanatate, fara sa fie influențata de vreun comentariu negativ.Vedeta nu putea sa respire bine și se confrunta cu atacuri de panica și alte complicații.…

Xtra Night Show. Ce regrete are Marina Almașan. Reproșurile pe care i le face și acum fiica sa: "Sigur ca dor, ca nu mai poți sa schimbi.." / VIDEO

23:25, 04.03.2024 - Invitata in platoul Xtra Night Show, Marina Almașan a dezvaluit ce regrete are. Realizatoarea TV a dezvaluit ca fiica ei ii reproșeaza și acum anumite lucruri. Vedeta recunoaște ca aceste reproșuri dor, pentru ca timpul nu mai poate schimba nimic.

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.

Secretele unui cuplu britanic cu experiența de 63 de ani: gratarul, ginul tonic și umorul

17:35, 14.02.2024 - Un cuplu britanic care va aniversa 63 de ani de la casatorie peste cateva zile a dezvaluit secretele relației. Este vorba despre gratar, gin tonic și umor, au dezvaluit cei doi chiar de Ziua Indragostiților. Ambii soți au peste 90 de ani.

Mari probleme financiare pentru un club de tradiție » Decizie majora luata in Consiliul Local: „14 milioane de lei aprobați azi!”

18:41, 13.02.2024 - Clubul Sportiv Minaur Baia mare traverseaza o perioada complicata din punct de vedere financiar. Doru Dancus, primarul interimar al orașului, a transmis ca a fost aprobat un nou buget, de 14 milioane de lei. Suma ar urma sa creasca pana la 25 de milioane de lei, aproximativ 5 milioane de euro. Baia…


Ce parere ai despre aceasta stire?