Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce urmează românii un program de MBA

Publicat:

Dorința de perfecționare se regasește in fiecare dintre noi, iar modul in care alegem sa ne dezvoltam cunoștințele și abilitațile depinde de fiecare in parte. Unii citesc o carte, alții participa la diverse cursuri de dezvoltare personala, iar unii aleg sa urmeze un program de MBA. Ce presupune urmarea unui astfel de program, cum se impaca acesta cu programul zilnic al unui cursant, dar și ce așteptari au absolvenții de MBA am aflat de la , TE Connectivity, student in anul I in cadrul programului de EMBA al of .

Citeste articolul mai departe pe cariereonline.ro…  

Sursa articol: cariereonline.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanii nu-și mai permit nici medicamente: „E o dubla taxare, ii iei asigurarile din salariu și apoi il pui sa-și cumpere și tratamentul“

10:45, 14.05.2024 - Tot mai puțini pacienți au acces la medicamente, care sunt din ce in ce mai scumpe, avertizeaza directorul executiv al Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente. La randul lor, reprezentanții pacienților spun ca prețurile medicamentelor au crescut.

Canalul Dunare – București. O tampenie, inceput de Ceaușescu

14:15, 07.05.2024 - Cristian Ghinea, coordonatorul Departamentului de Politici Publice al USR si fost ministru al Investitiilor si Proiectelor Europene, demonteaza ideea terminarii Canalului Dunare-Bucuresti, pe care ar fi sugerat-o candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja. Canalul Dunare – București este…

Știrile Antena Stars. Audieri in cazul deceselor suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon”. Cum se apara unul dintre medicii acuzați: „Din dorința de a se razbuna...”

14:40, 16.04.2024 - Mai multe anchete sunt in desfașurare de cand au aparut mai multe informații despre medicii de la Spitalul „Sf. Pantelimon”, acolo unde mai multe persoane ar fi murit in condiții suspecte. 19 oameni s-ar fi stins subit, unii dintre ei, dupa ce unele cadre medicale ar fi scazut intenționat doza din medicamente…

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizeaza pe victoria Stiintei

10:36, 29.03.2024 - Universitatea Craiova si Rapid Bucuresti se intalnesc sambata, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, intr-o partida contand pentru etapa a doua din play-off-ul Superligii. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Confruntarea se anunta extrem de disputata, ambele echipe vizand punctele…

„Dupa-amiaza anti-Putin”. Opoziția din Rusia cere rușilor sa indeplineasca „ultima dorința” a lui Navalnii in ziua alegerilor

10:00, 15.03.2024 - Susținatorii lui Aleksei Navalnii, opozantul ucis in lagar de regimul Putin, organizeaza, vineri, in prima zi a alegerilor, un „protest la amiaza” la mormantul disidentului, relateaza Reuters.

Romanii din Spania vor avea dubla cetațenie: Marcel Ciolacu: Aceasta dorința va deveni curand realitate

16:31, 02.03.2024 - Acordarea dubei cetațenii pentru romanii care traiesc in Spania va deveni realitate „in curand”, susține premierul Marcel Ciolacu, in urma unei intalniri avute sambata cu omologul spaniol Pedro Sanchez.

VIDEO Mesajul lui Sebastian Stan, dupa ce a castigat Ursul de Argint: „Pentru un baietel din Romania, inseamna foarte mult”

15:25, 25.02.2024 - Actorul de origine romana Sebastian Stan, care a castigat Ursul de Argint pentru interpretare, rol principal, in filmul „A Different Man”, a declarat ca acest premiu este foarte important pentru el.

Doua zodii vor avea parte de succes fulminant in luna martie 2024. Marea dorința a nativilor se va indeplini

21:15, 23.02.2024 - Luna martie 2024 vine cu mult noroc pentru zodii. Doua zodii vor avea parte de succes fulminant in urmatoarea perioada. Astrele au pregatit multe surprize pentru acești nativi. Marea dorința a lor se va indeplini. Iata sfatul specialiștilor!


Ce parere ai despre aceasta stire?