Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce urâm? Expertul în neuroștiință Emile Bruneau are răspunsul

Publicat:

, expert in neuroștiința și unul dintre protagoniștii mini-seriei „De ce uram” de pe , care va debuta la TV  duminica, 13 octombrie 2019, vorbește despre ura și cum poate fi aceasta combatuta intr-un interviu exclusiv.  De-a lungul istoriei, ura și conflictul au facut parte din experiența umana. De la evenimente cumplite, cum ar fi Holocaustul sau genocidul din Rwanda, cand ura a alimentat distrugerea in masa, pana la incidente cotidiene, acest sentiment ne modeleaza viața in diferite moduri. Folosind tehnici ale jurnalismului modern, investigații istorice profunde…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Science Report: Cand au inceput oamenii sa raceasca pentru prima data in istorie?

10:01, 01.05.2024 - Legat de dilemele evolutive ale speciei umane, iata una la care cu greu se poate raspunde! Mai exact, cand a aparut pentru prima data raceala comuna? Raspunsul ar parea unul simplu, odata cu apariția primelor comunitați urbane, insa lucrurile sunt ceva mai complicate. Alte știri din Science Report:…

A fost descoperita pasarea care imita perfect sirenele autoturismelor de poliție. Oamenii legii au ramas muți de uimire

23:31, 11.04.2024 - Videoclipul postat pe platforma X (fostul Twitter) miercuri, dezvaluie momentul unic in care pasarea incepe sa emita sunete care seamana izbitor de mult cu sirenele de poliție. Aceasta descoperire a avut loc in timp ce polițiștii au auzit inițial sunetele neobișnuite in apropierea secției și au fost…

A fost gasit  raspunsul la intrebarea cum a aparut apa pe Pamint

05:15, 11.04.2024 - Oamenii de știința din Statele Unite au facut o descoperire care rezolva misterul originii apei pe Pamint. Intrebarea privind modul in care a aparut apa pe planeta a fost un subiect de dezbatere in comunitatea științifica timp de mulți ani. Unii oameni de știința au crezut ca apa a fost adusa pe Pamint…

Depresia mascata, care se poate ascunde in spatele unei fețe zambitoare: 7 simptome puțin cunoscute, potrivit unui psiholog

11:10, 03.04.2024 - Mult mai mult decat o simpla „depresie” sau tristețe temporara, depresia este o boala psihologica obișnuita, care, prin tulburarile sale de dispoziție, perturba grav viața de zi cu zi. Persoanele cu depresie au o viziune pesimista asupra lumii și asupra lor și, de obicei, nu pot face fața singure. Totuși,…

Depresia mascata, care se poate ascunde in spatele unei fețe zambitoare: 7 simptome puțin cunoscute, potrivit unui psiholog

10:55, 03.04.2024 - Mult mai mult decat o simpla „depresie” sau tristețe temporara, depresia este o boala psihologica obișnuita, care, prin tulburarile sale de dispoziție, perturba grav viața de zi cu zi. Persoanele cu depresie au o viziune pesimista asupra lumii și asupra lor și, de obicei, nu pot face fața singure. Totuși,…

Iluzia optica pentru oamenii cu ochi de șoim. Care este ciocolata diferita din imagine? Trebuie sa dai raspunsul in 10 secunde

19:35, 28.02.2024 - La prima vedere, acest desen nu pare ca ar conține vreo capcana, insa este, de fapt, o iluzie optica pe care doar cei cu ochi de șoim o pot desluși. Privește cu atenție, poți sa gasești ciocolata diferita din imagine? Trebuie sa te grabești, ai la dispoziție doar zece secunde sa dai raspunsul. Gustarea…

Ce intrare te ingrozește cel mai mult? Raspunsul iți dezvaluie care este cea mai mare frica din subconștientul tau

10:41, 18.02.2024 - Prin acest test psihologic captivant, avem ocazia sa ne confruntam cu acele frici și sa ințelegem mai bine ce anume ne provoaca disconfort și anxietate la nivel profund.Fiecare dintre cele 8 poze cu intrari reprezinta o oportunitate de a ne aventura in labirintul minții noastre și de a analiza semnificațiile…

„Zona de interes” – filmul nominalizat la Oscar care vorbește despre oamenii care au instrumentat Holocaustul – ruleaza acum in cinematografele din Romana

18:40, 17.02.2024 - Dupa 5 nominalizari la Oscar (Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cel mai bun film internațional, Cel mai bun scenariu adaptat și Cel mai bun sunet), Grand Prix și Premiul FIPRESCI la Cannes, dupa sute de articole in presa internaționala care il identifica drept cel mai ravașitor film al anului,…


Ce parere ai despre aceasta stire?