Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce Suedia nu va iniția un vot pentru aderarea României și Bulgariei la Schengen

Publicat:

Suedia nu va iniția un vot pentru aderarea Romaniei și Bulgariei la Schengen in Consiliul UE pana cand nu se va ajunge la un acord cu țarile care s-au opus intrarii celor doua state, a declarat reprezentantul permanent al Suediei, , a carui țara a preluat președinția rotativa a Uniunii de la 1 ianuarie.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care sunt urmǎtorii pasi pentru aderarea completǎ la Schengen

23:10, 31.03.2024 - Punerea in aplicare a deciziei privind intrarea Romaniei și Bulgariei cu granițele aeriene și maritime in spațiul european de libera circulație deschide discuțiile cu privire la necesitatea unui termen care sa permita o aderare completa.

Rares Bogdan, despre aderarea Romaniei terestru in Schengen pana la finalul lui 2024: Exista premise sa se intample

20:00, 06.03.2024 - „Exista premise ca acest lucru sa se intample, sa depaseasca Karl Nehammer momentul alegerilor sau sa piarda alegerile si sa vina alta putere,  cu un premier de alta culoare politica. Ne dorim enorm si trebuie sa se intample mai ales ca vorbim de economie, de comert, de cresterea PIB-ului cu 1%”, a…

Siegfried Muresan: Congresul PPE de la Bucuresti va cere aderarea cat mai rapida a Romaniei la spatiul Schengen

19:40, 05.03.2024 - Siegfried Muresan (PPE / PNL), vicepresedintele Partidului Popular European, anunta marti ca Congresul Partidului Popular European din 6 - 7 martie de la Bucuresti va cere aderarea cat mai rapida a Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen.

„Orice altceva este contraproductiv”. Austria evita sa dea un termen pentru aderarea deplina a Romaniei la Schengen

09:16, 05.03.2024 - Ministrul austriac de Interne, Gerhard Karner, insista ca trebuie mai intai sa vada cum va decurge intrarea Romaniei și Bulgariei in Schengen cu frontierele aeriene și maritime, din 31 martie, iar abia apoi se va gandi și la urmatorul pas, accesul cu granițele terestre. Prezent, luni, la o reuniune…

Mugur Cozmanciuc, deputat PNL saluta aderarea Suediei la NATO

17:20, 27.02.2024 - Suedia va deveni stat membru al NATO, dupa votul acordat de vecinii noștri din Ungaria. Actualul context geopolitic a dus la o mai stransa colaborare și a unei abordari pragmatice și strategice, in ceea ce privește apararea și securitatea. Astfel, Alianța Nord-Atlantica, prin aderarea Suediei, ajunge…

Iohannis, dupa ce Parlamentul Ungariei a aprobat aderarea Suediei la NATO: Vom spori apararea

19:50, 26.02.2024 - Astazi sunt stabilite condițiile pentru a primi Suedia in familia NATO, spune, luni, președintele Romaniei, Klaus Iohannis, dupa ce Parlamentul Ungariei a aprobat aderarea Suediei la Organizația Tratatului Atlanticului de Nord.

Austria anunța din nou ca va bloca aderarea Romaniei la Schengen cu granițele terestre: „Sa nu filozofam despre urmatorul pas”

17:10, 26.02.2024 - Austria a acceptat pentru moment aderarea Romaniei și Bulgaria la Schengen cu granițele aeriene și maritime, dar iși menține dreptul de veto privind cele terestre, a reiterat luni ministrul austriac de Interne, Gerhard Karner,  relateaza agenția austriaca de presa APA, citata de ziarul Krone și G4Media.„Cred…

Ungaria ar urma sa ratifice, luni, aderarea Suediei la NATO. Orban a primit patru avioane Gripen

08:45, 26.02.2024 - Parlamentul Ungariei ar urma sa aprobe, luni, dupa luni intregi de tergiversari fara sens, aderarea Suediei la NATO. Dupa votul din legislativul de la Budapesta, Suedia urmeaza sa adere pe deplin la Alianța Nord-Atlantica, la aproape un an distanța de Finlanda.


Ce parere ai despre aceasta stire?