Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce să ții carnea de vită în maioneză, înainte să o gătești. Secretul din bucătăria ta care-i cucerește pe toți

Publicat:

De ce sa ții carnea de vita in maioneza, inainte sa o gatești. Secretul din bucataria ta care-i cucerește pe toți. Carnea de vita marinata in maioneaza este intotdeauna o idee buna cand vrei sa-i impresionezi pe cei dragi.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Nu iti mai incarci organismul astfel, carnea este secretul

18:25, 23.04.2024 - Nu poate exista masa de sarbatori fara acest preparat tradițional delicios, dar combinația cu drob și friptura de miel poate fi destul de grea pentru stomac și intregul aparat digestiv. Afla, din randurile de mai jos, ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Secretul: carnea. Un truc…

Peștele-minune. Scrumbia de Dunare curata vasele de sange de grasimi si reduce riscul de tromboza

14:45, 15.03.2024 - Scrumbia este un pește salbatic care migreaza din Marea Neagra in Dunare, pentru reproducere și nu se hranește pe tot traseul dus-intors. Scrumbia de Dunare are numeroase beneficii pentru sanatate. Specialistii au plasat-o pe primul loc in topul celor mai sanatoase si gustoase soiuri de peste. Secretul…

Prin ce se da carnea de snitel prima oara pentru a se patrunde bine. Nu prin faina sau ou! Secretul bucatarilor

11:50, 15.03.2024 - Vrei sa prepari șnițele din carne ca in carțile de bucate? Nu le da prin faina sau prin ou. Bucatarii experimentați iți recomanda sa folosești un alt produs: apa. Care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a gati preparatul și cum trebuie sa procedezi. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de…

Secretul celor mai delicioase șnițele poloneze. Cum sa iți iasa crocante

13:55, 13.03.2024 - Daca nu ai mancat niciodata șnițele poloneze, atunci trebuie sa le incerci macar o data. Partea buna este ca le poți face destul de ușor la tine acasa. Dar care este secretul celor mai delicioase șnițele poloneze? Marea diferența intre șnițelul polonez și celelalte este ca șnițelul polonez folosește…

De ce este bine sa lași la rece carnea de porc 30 de minute inainte de a o gati. Secretul la care apeleaza gospodinele

09:05, 21.02.2024 - Carnea de porc este extrem de consumata in Romania, mai ales in perioada sarbatorilor. In cazul in care și tu vrei sa gatești cotlete de porc ca la carte, exista un secret de care trebuie sa ții cont inainte de a te apuca de gatit. Iata de ce este bine sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider,…

Secretul grecilor pentru feta crocanta. Se prepara in 12 minute, poți sa aduci Grecia la tine acasa

23:00, 14.02.2024 - Bucataria greceasca este una plina de surprize, cu o mulțime de preparate speciale și gustoase. Printre cele mai iubite și celebre se numara și feta in crusta crocanta, care se prepara in doar 12 minute. Iata tot ce trebuie sa știi despre cea mai interesanta gustare din Grecia. Cel mai tare preparat…


Ce parere ai despre aceasta stire?