Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce nu ar trebui sa îţi faci patul niciodată

Publicat:

Cei mai multi oameni isi fac patul dimineata, dupa ce se trezesc, pentru a-si pastra casa curata si a scapa de tentatia de a se intinde la loc. Desi este un obicei care iti mentine ordinea in camera, cercetatorii sustin ca este mai bine sa renunti la el. Potrivit unui studiu al specialistilor de la , citat de sportonlinegroup.com, cand iti faci patul, creezi un mediu propice pentru dezvoltarea acarienilor. Aceste microorganisme favorizeaza aparitia astmului si a alergiilor, asa ca este indicat sa ii eviti. Traesc, de obicei, pe pielea ta, dar cad odata cu celulele moarte…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de bine este sa dormi cu animalul de companie in pat

14:15, 14.05.2024 - Cainii și pisicile sunt animale simpatice, iubitoare și calde. Și asta pot spune, probabil, majoritatea oamenilor care au in casa un astfel de animal de companie. Mulți insa ne intrebam cat de bine este sa dormi cu animalul de companie in pat. Afla ce spun specialiștii in somn și sanatate.Proprietarii…

Andrei Corlan, seful Garzii Nationale de Mediu: Daca arzi deseuri, faci puscarie! Au fost aplicate sanctiuni de sute de milioane de lei in decurs de trei ani, o problema de genul acesta va trebui sa o abordam in sfera penala

11:55, 30.04.2024 - Andrei Corlan a declarat in emisiunea Romania Politica de la Prima News ca ”arderile ilegale de deseuri reprezinta un proces de valorificare a deseurilor care de cele mai multe ori sunt detinute ilegal, valorificate ilegal si comercializate ilegal. ”Este un fenomen care din pacate in Romania inca este…

Un Dom Perignon sau o apa?

15:40, 13.03.2024 - Dom Perignon, coniac, Captain Morgan, ai de unde alege cand vine vorba de barul din propria locuința, nu-i așa? Atunci, probabil ca la finalul saptamanii te regasești in categoria persoanelor carora le place sa se destinda pe canapea sau pe terasa cu un pahar de alcool.  Dar ce zici daca renunți la…

Amenințare mortala: dengue și chikungunya ataca Europa, potrivit primului raport al UE despre schimbarile climatice

10:05, 11.03.2024 - Trebuie sa se schimbe agricultura. Dietele trebuie sa evolueze. Sudul Europei este in pericol. Și dezastrul se apropie, daca liderii UE nu acționeaza dupa alegerile din iunie. Primul raport al UE despre schimbarile climatice sugereaza teme grele pentru Europa. Oamenii de știința ne indeamna: acționați…

Cele mai frecvente 3 simptome ale cancerului de tiroida pe care nu ar trebui sa le ignori 

17:51, 27.02.2024 - Cancerul tiroidian este o creștere anormala a celulelor tiroidiene ce are potențialul de a se raspandi in alte parți ale corpului. Acesta se dezvolta in momentul in care celulele tiroidiene care formeaza glanda in forma de fluture ce este situata dedesubtul corzilor vocale aduna mutații genetice care…

Cele mai frecvente 3 simptome ale cancerului de tiroida pe care nu ar trebui sa le ignori 

09:00, 27.02.2024 - Cancerul tiroidian este o creștere anormala a celulelor tiroidiene ce are potențialul de a se raspandi in alte parți ale corpului. Acesta se dezvolta in momentul in care celulele tiroidiene care formeaza glanda in forma de fluture ce este situata dedesubtul corzilor vocale aduna mutații genetice care…

Amenajarea restaurantului. 5 detalii importante la care trebuie sa fii atent

13:55, 26.02.2024 - Amenajarea unui restaurant este esențiala pentru crearea unei atmosfere placute și atragatoare pentru clienți. Cu toate acestea, exista multe aspecte de luat in considerare atunci cand vine vorba de designul interior al unui restaurant. In final, detaliile fac diferența. Colaborarea cu un designer de…

Abuzul contra copiilor a scapat de sub control: cine-i apara pe micuți de cei ce-ar trebui sa-i ingrijeasca

06:06, 20.02.2024 - Abuzul impotriva copiilor a devenit un flagel scapat de sub control in fața caruia autoritațile ridica neputincioase din umeri. Vorbim despre un fenomen care nu poate fi eradicat decat daca luptam pe mai multe fronturi, au explicat mai mulți experți, care care au facut și un profil al agresorului.


Ce parere ai despre aceasta stire?