Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce mucegăiește bulionul, de fapt. Ingredientul pe care nu trebuie să-l adaugi în compoziție

Publicat:

Bulionul de roșii este conserva care nu lipsește din camara gospodinelor in niciun an. Ei bine, exista și se poate intampla ca acesta sa nu se pastreze foarte bine și sa mucegaiasca pana sa-l puneți in mancarurile preferate, asta daca nu se respecta cateva reguli simple. Iata care este motivul pentru care mucegaiește bulionul și cum puteți evita acest lucru.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cate oua se pun la drobul de pui. Ce trebuie sa mai adaugi in compoziție

15:25, 26.04.2024 - Drobul este nelipsit de pe masa de Paște, dar nu toata lumea iubește mielul, așa ca unii oameni il fac de pui. Gustul este la fel de delicios și iți va ieși un preparat mai ușor, avand in vedere ca organele de pui sunt mai puțin grase decat cele de miel. Iata ce ingrediente ai […] The post Cate oua…

Ce sa adaugi in mujdei la final ca sa iasa cremos. Ingredientul la care nu te-ai fi gandit schimba tot gustul

21:56, 25.04.2024 - Pus peste un preparat din pește sau o porție de cartofi prajiți, fierți sau peste niște ardei copți, va transforma mancarea din farfurie intr-un adevarat rasfaț pentru papilele gustative. Nu pare greu de facut, secretul succesului este un pas simplu. Afla, din randurile de mai jos, ce ar trebui sa adaugi…

Ce sa adaugi la final in mancarea de urzici. Ingredientul care o face fina și gustoasa, va ieși ca la bunica acasa

20:40, 24.03.2024 - Daca vrei sa o transformi intr-un deliciu ce iți va incanta familia și musafirii, trebuie doar sa adaugi un ingredient, la final, in mancarea de urzici. Acesta o face fina și gustoasa, exact ca la bunica acasa. Un alt vestitor al primaverii Nu doar ghioceii sunt vestitorii primaverii! Pe tarabele piețelor…

Ingredientul pe care trebuie neaparat sa il adaugi in compoziția pentru blatul prajiturii. Il face pufos și ușor de manevrat

23:16, 03.03.2024 - Toata lumea iși dorește un blat pufos și cu care se lucreaza ușor, in momentul in care gatește o prajitura. Iata ce ingredient trebuie sa adaugi ca sa iasa exact așa cum vrei, fara sa se rupa. Multe gospodine apeleaza la aceste trucuri, care nu dau greș niciodata.

Ingredientul secret pe care trebuie sa il adaugi neaparat in pilaful de orez. Ii schimba complet gustul

15:40, 18.02.2024 - Pilaful de orez este unul dintre cele mai consumate preparate. Se gatește repede, are puține calorii și poate fi servit in mai multe combinații. Daca vrei sa gatești un pilaf de orez cu un gust la fel ca cel gatit de bucatarii profesioniști, trebuie sa adaugi un ingredient secret.

Ingredientul care face maioneza de casa mai pufoasa. Ce trebuie sa adaugi in compoziție ca sa obții un sos cu mai puține calorii

21:10, 16.02.2024 - Pe internet exista o mulțime de rețete pe care le poți folosi pentru a prepara un sos perfect de maioneza. Pentru ca se numara printre sosurile folosite in multe dintre preparate, trebuie sa ții cont de cateva trucuri. Iata care este ingredientul care face maioneza de casa mai pufoasa! Ce trebuie sa…

Ingredientul pe care trebuie sa il adaugi neaparat in apa in care fierbi pastele. Secretul la care apeleaza toți italienii

23:05, 04.02.2024 - Toate gospodinele iși doresc sa gateasca paste ca cele din Italia, insa cred ca acest lucru este imposibil. Ei bine, lucrurile stau diferit, de fapt. Tot ce trebuie sa faci ca sa aiba un gust unic este sa adaugi un ingredient secret in apa in care le fierbi.

Ingredientul pe care nu trebuie sa il mai adaugi in compoziția de clatite. Le face lipicioase și le afecteaza aroma

00:05, 04.02.2024 - Clatitele pufoase sunt pe placul tuturor și au o aroma perfecta. Insa, de cele mai multe ori, acestea ies lipicioase și cu un gust neplacut. Totul se intampla din cauza unui ingredient nepotrivit, pe care aproape toata lumea il adauga, dar la care trebuie sa renunți.


Ce parere ai despre aceasta stire?