Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce este indicat să bei cafeaua între orele 10-12 AM

Publicat:

Specialiștii sunt de parere ca nu folosește nimanui o cafea consumata in graba la ora 6 dimineața. Pentru ca minunata cafea sa aiba un efect maxim trebuie consumata intre orele 10.00-12.00, intrucat atunci scade nivelul de cortizol din organism, potrivit secretele.com.

Foarte important atunci cand deschideți o cafea este sa o pastrați in recipientul original. Doar așa iși va pastra proprietațile in ceea ce privește sporirea antioxidanților.

Persoanele care sufera de anxietate, au probleme cu refluxul gastroesofagian sau diabet nu trebuie sa depașeasca o ceașca cu cafea pe zi.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Care este cel mai mare pericol din cafea și cum poate fi evitat

09:46, 23.05.2024 - Excesul de cafeina: pericolul principalCafeina, principalul ingredient activ din cafea, este un stimulant al sistemului nervos central care poate duce la dependența și o serie de efecte adverse daca este consumata in cantitați mari. Un consum moderat de cafea, de aproximativ 3-4 cești pe zi, este considerat…

Ce sa amesteci in cafeaua de dimineata ca sa slabești vazand cu ochii

11:16, 22.05.2024 - Cafeaua este una dintre cele mai populare bauturi la nivel mondial și este apreciata nu doar pentru gustul sau placut, dar și pentru diversele sale beneficii pentru sanatate. Cafeina poate accelera metabolismul și a fost asociata cu imbunatațirea performanței in exerciții fizice prin creșterea mobilizarii…

Impactul pe care il au schimbarile climatice asupra bolilor cerebrale. „Exista dovezi clare” | Studiu

09:45, 18.05.2024 - Persoanele cu afectiuni neurologice pot fi printre primele si cele mai grav afectate de schimbarile climatice, care risca sa agraveze afectiunile creierului pe masura ce fenomenul se intensifica. Este avertismentul transmis de un grup de cercetatori britanici, care au studiat impactul vremii asupra bolilor…

Avem nevoie de umbrela in Noaptea de Inviere? ANM a emis prognoza pentru urmatoarele patru saptamani!

15:05, 19.04.2024 - Meteorologii de la ANM au emis estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru urmatoarele patru saptamani, in intervalul 22 aprilie – 20 mai 2024. Specialiștii prognozeaza temperaturi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada. In ceea ce privește cantitațile de precipitații,…

Anunț oficial! Cand vor intra banii pe cardurile sociale pentru alimente in luna aprilie

20:10, 02.04.2024 - Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a stabilit data la care se vor incarca cardurile sociale pentru alimente cu suma de 250 de lei in luna aprilie. Aproximativ 2,5 milioane de persoane vor beneficia de acest sprijin, care este acordat o data la doua luni, conform listelor centralizate de…

Persoanele cu boli de inima sufera intai modificari la nivelul creierului (studiu)

01:06, 31.03.2024 - O noua analiza la care au participat peste 13.000 de persoane a relevat ca modificarile vaselor de sange din creier, care pot creste riscul de accident vascular cerebral (AVC) si dementa, sunt frecvente la persoanele cu o serie de afectiuni cardiace, indiferent daca au suferit sau nu un AVC.  O…

Peștele-minune. Scrumbia de Dunare curata vasele de sange de grasimi si reduce riscul de tromboza

14:45, 15.03.2024 - Scrumbia este un pește salbatic care migreaza din Marea Neagra in Dunare, pentru reproducere și nu se hranește pe tot traseul dus-intors. Scrumbia de Dunare are numeroase beneficii pentru sanatate. Specialistii au plasat-o pe primul loc in topul celor mai sanatoase si gustoase soiuri de peste. Secretul…

Adevarul nebanuit despre consumul de cafea: cat trebuie sa consumam pentru o inima sanatoasa

08:05, 12.03.2024 - Un articol din Jurnalul European de Cardiologie Preventiva, din septembrie 2022 spune ca daca bei doar o ceașca de cafea pe zi, vei avea o inima mai sanatoasa și risc general redus de mortalitate.De ce este important acest studiu? Ca și in ceea ce privește cercetarea in nutriție, acest studiu observațional…


Ce parere ai despre aceasta stire?