Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce e mai bună mierea decât zahărul. Află care sunt cele 6 avantaje

Publicat:

Tuturor ne plac dulciurile. Un consum moderat nu este daunator. Este important și sub ce forma consumam ceva dulce. De obicei deserturile conțin zahar sau miere. De ce e mai buna mierea decat zaharul?  Iata argumentele noastre. Mierea furnizeaza aceeași cantitate de calorii pe gram, dar ofera avantaje suplimentare pe plan dietetic și nutrițional. Iata care sunt acestea. Conține antioxidanți. Zaharul utilizat nu furnizeaza decat calorii organismului, in timp ce compușii fenolici și flavonoidele conținute de miere ofera avantaje terapeutice dovedite. Antioxidanții sunt molecule capabile sa interacționeze…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Leguma-fruct care poate fi consumata in exces. Dr. Mihaela Bilic: „Nu conține fructoza și este bogata in fibre și minerale“

16:46, 16.05.2024 - Este sezonul roșiilor cu gust romanesc, care pot fi consumate fara limita de cantitate. Este este o leguma-fruct ce nu treabuie sa lipseasca din meniul oricarei zile de vara. Are puține calorii, peste 95% apa, multe fibre și minerale, susține nutriționistul Mihaela Bilic.

VIDEO Mierea neagra, produsa de un apicultor din Alba. Mierea-medicament din munții Apuseni, superioara chiar și celebrei Manuka, remediu pentru orice tip de afecțiune

18:56, 12.05.2024 - VIDEO Mierea neagra, produsa de un apicultor din Alba. Mierea-medicament din munții Apuseni, superioara chiar și celebrei Manuka, remediu pentru orice tip de afecțiune Mierea neagra, produsa de un apicultor din Alba. Mierea-medicament din munții Apuseni, superioara chiar și celebrei Manuka, remediu…

9 alimente care acționeaza ca un medicament pentru stomac. Merita introduse in alimentație cat mai frecvent

13:55, 08.05.2024 -  Alimentația și sanatatea stomaculuiAlimentația poate influența in mod semnificativ sanatatea stomacului, fie ameliorand, fie agravant simptomele afecțiunilor gastrice. Printre cele mai comune probleme se numara indigestia, refluxul gastroesofagian, ulcerele și sindromul intestinului iritabil. O dieta…

Cate oua poti manca pe zi. Ce diferența este intre oul fiert și oul prajit

19:55, 05.04.2024 - Ouale pot fi consumate zilnic fara teama! Un adult sanatos poate consuma pana la trei oua pe zi, iar un copil poate consuma unul, cel mult doua oua pe zi, in funcție de varsta. Adevarata intrebare nu este cate oua poți manca pe zi, deoarece sunt alimente foarte hranitoare, de care avem nevoie la orice…

Cele patru legume verzi preferate de Jennifer Lopez și gemenii ei  

00:35, 26.03.2024 - Intr-un interviu publicat recent in ”Hello”, Jennifer Lopez vorbeșe despre cele patru legume preferate, care o ajuta sa nu ia in greutate și sa aiba un corp ultra-tonificat. Actrița a precizat care sunt legumele preferate și pe care Jennifer Lopez le imparte cu gemenii ei, Emme și Max. ”Mancam multe…

"Verdețurile" pe care trebuie sa le incluzi neaparat in alimentația ta in aceasta primavara. Sunt sanatate curata

12:40, 14.03.2024 - ata cateva dintre verdețurile de primavara pe care nu ar trebui sa le ratezi:SpanaculRenumit pentru conținutul sau bogat in fier, spanacul este și o sursa excelenta de vitamine A, C, E, K, și a unor minerale precum magneziul și manganul. Consumul de spanac poate ajuta la imbunatațirea sanatații ochilor,…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

07:16, 05.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

13:55, 04.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…


Ce parere ai despre aceasta stire?