Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce ajung unii oameni la finalul vieţii trişti şi plini de amărăciune. Dezvoltarea personalităţii, conform discipolului mai puţin cunoscut al lui Freud

Publicat:

, psiholog care a dezvoltat una dintre cele mai populare si influente teorii ale dezvoltarii personalitatii, a sustinut ca oamenii trec prin 8 etape de transformare, iar modul in care gestioneaza conflictele specifice fiecarei varste determina satisfactia pe care o au in viata si calitatea relatiilor cu ceilalti.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Traian Basescu despre atacul asupra premierului Slovaciei: L-am cunoscut pe Fico. Era mai puțin suveranist

20:36, 15.05.2024 - Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, ca l-a cunoscut pe premierul Slovaciei, Robert Fico, au fost colegi in Consiliul European, doar ca atunci deși era de stanga era „mult mai puțin suveranist decat e acum”.

De ce ajung munți de varza la gunoi in acest an. Legumicultor: „Cel puțin 50% va fi bagata sub brazda sau aruncata”

18:00, 12.05.2024 - Legumicultorii care au plantat varza crezand ca vor face profit in primavara lui 2024 se vaita acum ca stau cu munții de varza la marginea fermei și n-au unde sa vanda. Mai mult, au aparut deja fotografii cu varza aruncata la gunoi, așa cum se intampla și cu alte legume in diferite perioade.

Germania avertizeaza ca Rusia produce mai multe arme decat are nevoie in Ucraina: „Ajung in depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

17:21, 25.04.2024 - Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decat are nevoie pentru razboiul sau impotriva Ucrainei și iși umple depozitele, a declarat ministrul german al Apararii Boris Pistorius, potrivit Kyiv Independent.

O problema a unghiilor ar putea fi un semn mai puțin cunoscut al cancerului

11:16, 25.04.2024 - Anumite modificari ale unghiilor ar putea fi un semn al problemelor grave de sanatate, inclusiv cancer și artrita reumatoida. Avertismentul vine din partea dr. Amir Khan, de la ITV. Acesta a recomandat o programare la medic, in cazul in care observam semnele.

Turnul lui Fat-Frumos, locul de poveste unde te simți ca-n basmul lui Eminescu. Unde se afla in Romania, e mai puțin cunoscut de turiști

11:11, 25.04.2024 - Langa Lacul cu nuferi de la Botoșani, ascuns printre ramurile codrilor sta turnul lui Fat-Frumos. Este locul de poveste unde te simți exact ca in basmul lui Mihai Eminescu. Foto Povestea lui Fat-Frumos din lacrima ca sursa de inspirație „(…) Fat-Frumos din lacrima. Si crescu si se facu mare ca brazii…

La ce sa fim atenți cand alegem carnea de miel. Un pont mai puțin cunoscut da fiori consumatorilor

07:01, 10.04.2024 - Un pont mai puțin cunoscut, acum ca mai sunt trei saptamani pana la Paști. Daca vreți carne de miel, ar fi bine sa cumparați carcasa cu tot cu cap. Așa puteți fi siguri ca ce puneți in farfurie este cu adevarat miel și evitați riscul intoxicațiilor.

Bill Clinton iși apara decizia extinderii NATO. Mesaj misterios privind finalul razboiului din Ucraina: „Putin nu va trai veșnic”

13:15, 13.03.2024 - Fostul președinte american Bill Clinton a aparat decizia privind extinderea NATO spre Est in urma cu 25 de ani, pe cand era in Biroul Oval de la Casa Alba, intr-o conferinta organizata marti la Praga, cu ocazia aniversarii aderarii Republicii Cehe, Poloniei si Ungariei la Alianta Nord-Atlantica.

Perechile de zodii menite sa ramana impreuna pana la finalul vietii. Se potrivesc de minune, astrele sunt de partea lor

11:45, 03.03.2024 - Astrologii au dezvaluit care sunt perechile de zodii menite sa ramana impreuna pana la finalul vieții. Nativii din aceste semne zodiacale se potrivesc foarte bine. Astrele fixeaza perfect conexiunile dintre ei. Afla in continuare ce zodie trebuie sa aiba partenerul tau pentru a te ințelege bine cu el.…


Ce parere ai despre aceasta stire?