Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De 1 Decembrie, România cântă și dansează! Mihai Trăistariu, moment inedit de folclor, alături de Steliana Sima!

Publicat:

In ediția speciala de 1 Decembrie a show-ului „Te cunosc de undeva!”, a facut un moment excepțional, pur romanesc, cu transformarea sa in interpreta de muzica populara . Cei doi au canta chiar impreuna, Traistariu primind indicații prețioase pentru acest travesti.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Economiei, anunț important pentru romani. Avem zbor direct pe ruta București – Baku: „Este un moment istoric”

20:41, 03.06.2024 - Ministrul Economiei vine cu un anunț important pentru toți romanii. Oficialul transmite ca, oficial, vom avea zbor direct pe ruta București – Baku. Radu Oprea subliniaza faptul ca acest moment este unul memorabil pentru Romania, care scoate in evidența relația dintre Romania și Azerbaidjan. Ministrul…

Știrile Antena Stars. Al Di Meola a ajuns in Romania! Declarații emoționante despre evenimentul din aceasta seara: „Sunt fericit ca pot canta!” / VIDEO

15:51, 03.06.2024 - Al Di Meola a ajuns in Romania! In exclusivitate pentru Știrile Antena Stars, direct din Aeroportul Internațional „Henri Coanda” din București, artistul salvat de medicii romani a facut declarații despre concertul excepțional pe care il va onora in aceasta seara la Sala Palatului din Capitala.

VIDEO viral - Diana Șoșoaca danseaza in rapița pe maneaua Made in Romania

21:20, 30.04.2024 - Diana Șoșoaca a distribuit pe TikTok un clip in care danseaza, intr-un lan de rapița, alaturi de fiica sa de 11 ani. La scurta vreme dupa ce a postat imaginile, au devenit imediat virale și au fost vazute de mii de romani.

Selly a scos din buzunar 2,5 milioane de dolari pentru Travis Scott! Unul dintre cei mai mari artiști ai lumii va canta in Romania

12:51, 23.04.2024 - Selly uimește din nou! Vloggerul celebru il aduce pe Travis Scott in Romania pentru a concerta la festivalul in care este co-fondator! Iata unde și cand va putea fi vazut marele artist internațional iubit de intreaga planeta!

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, detalii de ultim moment despre recalcularea pensiilor: „Absolut toate pensiile se vor recalcula. Veți vedea ca este o lege buna, care ii va mulțumi pe romani”

08:01, 05.04.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, dezminte zvonurile potrivit carora numai anumite pensii vor fi recalculate și susține ca absolut toți pensionarii vor beneficia de recalculare și ca, in cazul celor care vor obține sume mai mici dupa recalculare, se va menține cuantumul cel mai favorabil.Ministrul…

Ilie Nasatse cana și danseaza! Imagini de colecție din cariera de pop star a celui mai mare tenismen roman - VIDEO

12:50, 03.04.2024 - Videoclipul imbina imagini dintr-o celebra emisiune de divertisment din Franța, moderata de Michael Drucker, unde Nastase a cantat melodia live, cu imagini din filmul "NASTY", care il arata pe sportiv in ipostaza de barbat seducator, indragostit si admirat de femeile din toata lumea.Discul include si…

Florinel Coman, atent in orice moment la soția sa. Fotbalistul imparte totul cu partenera lui de viața / PAPARAZZI

23:01, 02.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania. Florinel Coman demonstreaza ca nu este atent doar la balonul de pe terenul de fotbal. Atacantul de la FCSB imparte totul cu soția sa, Ioana, iar imaginile o pot demonstra.

Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica”

20:10, 19.03.2024 - Continue reading Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?