Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

David Fincher și Brad Pitt vor filma continuarea filmului „World War Z”

Publicat:

și vor colabora la crearea sequel-ului filmului Z”. Anunțul a fost facut de catre noul șef al studioului , , in cadrul unui interviu oferit reporterilor astazi, 23 iunie, comunica portalul . Gianopulos, care a parasit  in 2016 postul de președinte al 20th , a acceptat in aprilie 2017 oferta Viacom și a deve

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Anunțul așteptat de toți iubitorii de film: Continuarea seriei „Stapanul Inelelor” a fost programata

21:50, 10.05.2024 - Anunțul așteptat de toți iubitorii de film: Continuarea seriei „Stapanul Inelelor” a fost programata Anunțul așteptat de toți iubitorii de film: Continuarea seriei „Stapanul Inelelor” a fost programata Joi, 9 mai, Warner Bros. a facut un anunț mult așteptat, pe care fanii l-au așteptat timp de peste…

Continuarea filmului Joker, cu Joaquin Phoenix si Lady Gaga in rolurile principale, prezentata in primul trailer

11:41, 10.04.2024 - Continuarea filmului "Joker", cu Joaquin Phoenix si Lady Gaga in rolurile principale, a fost dezvaluita intr-un prim trailer, potrivit news.roIntitulata "Joker: Folie a deux", continuarea va fi un musical.

HBO Max aduce 27 de producții noi in aprilie. Continuarea filmului „Mamma Mia!”, printre noutați

19:45, 01.04.2024 - HBO Max aduce, chiar de la inceputul lui aprilie, 27 de filme, sezoane și producții noi pe platforma. La care, bineințeles, se adauga tot conținutul deja disponibil pe platforma, care poate fi urmarit la orice ora din zi sau din noapte.

Doliu in lumea filmului! Un celebru actor s-a stins din viața intr-un accident de motocicleta, la varsta de 27 de ani / FOTO

11:20, 31.03.2024 - Lumea filmului internațional, in doliu! Actorul Chance Perdomo, cunoscut pentru rolul sau dintr-un serial de succes pe Netflix, s-a stins din viața in urma unui accident de motocicleta. Avea doar 27 de ani.

Doliu in lumea filmului. O actrița cunoscuta și indragita s-a stins din viața

12:50, 25.02.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița cunoscuta și indragita s-a stins din viața la varsta de 80 de ani. Ea și-a caștigat celebritatea datorita rolurilor pe care le-a jucat in unele producții populare de-a lungul anilor.

Weekend negru pentru aviația rusa. Forțele ucrainene anunța ca au doborat patru avioane de lupta rusești

09:40, 19.02.2024 - Forțele ucrainene au reușit sa doboare nu mai puțin de patru avioane de lupta rusești in weekend - trei bombardiere Su-34 și un avion de vanatoare Su-35, unul dintre cele mai performante ale aviației ruse. Anunțul a fost facut chiar de Ministerul Apararii de la Kiev. 

Perioadele care nu vor fi luate in considerare la calculul pensiei! Doina Parcalabu a facut anunțul

17:10, 16.02.2024 - Doina Parcalabu, fostul președinte al Casei Naționale de Pensii Publice, a anunțat care sunt, potrivit legii, perioadele care nu se iau in considerare la calculul pensiei, in ciuda promisiunilor guvernanților.


Ce parere ai despre aceasta stire?