Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

David Cameron, îngrijorat de incidentul produs de imigranţi în Eurotunel

Publicat:

Premierul britanic s-a declarat miercuri foarte ingrijorat dupa ce aproximativ 2.000 de imigranți ilegali au incercat marți sa intre in prin tunelul de sub , in zona Calais, in nordul Franței, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

David Cameron spune ca Marea Britanie va continua sa vanda arme Israelului

10:56, 10.04.2024 - Seful diplomatiei britanice David Cameron a exclus marti orice schimbare in politica actuala de furnizare de arme catre Israel, in ciuda apelurilor de suspendare a acestor vanzari din cauza conflictului din Fasia Gaza, transmite miercuri AFP, preluat de Agerpres.

Fata de 14 ani, in coma dupa atacul unor adolescenți in afara unei școli din Franța

11:51, 05.04.2024 - O fata de 14 ani a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost batuta in apropierea scolii sale din sudul Frantei, de alti trei adolescenti. Cei trei presupusi atacatori, inclusiv o fata care invata la aceeasi scoala cu victima, in suburbiile orasului Montpellier, au fost arestati. Incidentul vine intr-o…

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Justin Trudeau este ingrijorat in legatura cu ofensiva planificata de Israel in Rafah

03:56, 19.03.2024 - Premierul canadian Justin Trudeau și-a exprimat luni ingrijorarea in legatura cu ofensiva planificata de Israel, informeaza Reuters. Premierul israelian Benjamin Netanyahu s-a angajat sa faca o ofensiva in Rafah, in extremitatea sudica a Fașiei Gaza, unde mai mult de jumatate din cei 2,3 milioane…

Cine ar fi candidatul ideal pentru șefia NATO. Olandezul Mark Rutte, preferat de marile puteri ale alianței

18:30, 12.03.2024 - Premierul olandez demisionar Mark Rutte, 57 de ani, pare favorit la șefia NATO. SUA, Marea Britanie, Franța și Germania susțin candidatura sa pentru postul de secretar general al Alianței, in locul lui Jens Stoltenberg, relateaza Financial Times.

Gabriel Attal, premierul Franței, reitereaza susținerea Parisului pentru Mark Rutte, olandezul candidat la șefia NATO

03:25, 07.03.2024 - Premierul francez Gabriel Attal anunta, din nou, sprijinul Parisului pentru candidatura olandezului Mark Rutte la conducerea NATO, informeaza Rador Radio Romania. Gabriel Attal a exprimat ieri, la Haga, sprijinul Parisului pentru candidatura omologului sa olandez Mark Rutte la conducerea NATO, susținuta…

Gafa dupa gafa: Biden s-a pierdut iar in timp

18:30, 08.02.2024 - Presedintele american Joe Biden a evocat din greseala, la un eveniment de campanie, o conversatie pe care a avut-o in 2021 cu Angela Merkel ca fiind una purtata cu fostul cancelar german Helmut Kohl, care a murit in 2017. Incurcatura, produsa miercuri, a fost a doua de acest gen de saptamana aceasta.…

Deca, despre incidentul produs la o școala din Sibiu: „Este absolut regretabil ca elevii au fost pusi din nou in pericol”

19:20, 07.02.2024 - Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a reactionat, miercuri, dupa incidentul produs la o scoala din comuna Loamnes, judetul Sibiu, apreciind ca "este absolut regretabil ca elevii au fost pusi din nou in situatia in care sa fie in pericol" de infrastructura scolara perimata.


Ce parere ai despre aceasta stire?