Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniela Crudu se mărită! Avem toate detaliile! Cum a dat-o Capatos de gol?

Publicat:

Baietilor, va puteti lua gandul de la ea! , una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul romanesc, este mai hotarata ca niciodata sa faca cel mai important pas din viata. Fosta asistenta Tv a fost data de gol de xcel care, ani la randul, i-a fost „sef”.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deea Maxer și Robert Drilea s-au desparțit?! Detaliile care o dau de gol pe fosta soție a lui Dinu Maxer!

09:10, 29.04.2024 - Ar fi aparut probleme in relația Deei Maxer cu Robert Drilea! S-a zvonit ca cei doi nu ar mai forma un cuplu, iar acum mai multe detalii ii dau de gol! In luna aprilie au aniversat un an de la relație, dar iata ca totul ar fi ajuns la final.

Cum a fost surprinsa Irina Tanase, fosta iubita a lui Liviu Dragnea, in weekend. Felicitarile au venit imediat: „Casa de piatra!”

19:21, 08.04.2024 - Impecabila din toate punctele de vedere, radiind de fericire, Irina Tanase a trait momente emoționante in weekendul ce abia s-a incheiat. Cum a fost surprinsa fosta iubita a lui Liviu Dragnea, felicitarile nu au lipsit. Un cuplu controversat A pașit sub lumina reflectoarelor, devenind cunoscuta in intreaga…

Drogba nu exclude o castigatoare surpriza in aceasta editie a Ligii Campionilor

13:25, 05.04.2024 - Fosta vedeta ivoriana Didier Drogba a declarat ca nu vede o favorita clara in aceasta editie a Ligii Campionilor, care programeaza sferturile de final incepand de saptamana viitoare, si nu exclude o castigatoare surpriza, transmite EFE, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?