Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniel Iordăchioaie, schimbare RADICALĂ după ce s-a luptat cu CANCERUL. Cum arată acum FOTO

Publicat:

a fost surprins recent de Click alaturi de fiica lui, Salma, care este foarte atașata de el. Extrem de entuziasmați și de binedispuși, ei au fost la cumparaturi, apoi au luat masa in oraș. Solistul apare schimbat fata de cum era atunci cand lupta cu boala. A pus la loc mai multe kilograme si pare in forma maxima.

"Cancerul s-a declansat intr-un anumit moment. Chiar in perioada divortului. Divortul nu este un eveniment fericit, chiar daca te-ai despartit pentru ca nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ti-ai fi dorit nici o clipa sa ajungi sa divortezi. Este un factor…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai cunoscuta amanta din Romania, schimbare radicala! Decizia luata la 48 de ani: „Asta am facut toata viața, dar acum…”

12:00, 25.04.2024 - Cea mai cunoscuta amanta din Romania a facut o schimbare radicala, la varsta de 48 de ani. Vica Blochina a dezvaluit ca s-a axat foarte mult pe sport, in ultima perioada, incercand sa aiba un stil de viața sanatos, dupa ce a slabit mai multe kilograme. Vica Blochina s-a operat pentru a-și micșora stomacul,…

Gaz periculos in școlile și gradinițele din țara

13:40, 23.04.2024 - Intr-un sfert dintre instituțiile de invațamant din 16 județe din tara a fost detectat un gaz extrem de periculos, care poate provoca boli grave. E vorba despre concentrații mari de radon, un gaz radioactiv, care se acumuleaza in cladiri și este pe locul 2 in ceea ce privește cancerul pulmonar, dupa…

Lora, schimbare radicala de look. Cantareața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

16:15, 17.04.2024 - Lora a apelat la hairstylist pentru un look nou, de vara. Cantareața a luat decizia dupa ce a verificat un filtru pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost unul care i-a placut foarte mult. Fanii au avut multe cuvinte de laude cu privire la noua culoare pe care o are.

Directorul ANM anunța o schimbare radicala a vremii: Cod Portocaliu și Cod Galben in toata țara/ HARTA

07:20, 02.04.2024 - Directorul ANM, Elena Mateescu, a explicat faptul ca in primele zile ale lunii aprilie am avut parte de o vreme foarte frumoasa, dar incepand de marți situația se va schimba. Specialiștii ANM au emis Cod Portocaliu și Cod Galben de vant in aproape toata țara, iar in anumite județe este posibil sa avem…

Drama mai puțin știuta a lui Nicolae Guța. Și-a pierdut unul dintre frați dupa lupta cu cancerul, iar altul sufera de aceeași boala: „Ce este in sufletul meu...”

11:50, 05.03.2024 - Nicolae Guța a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce, in urma mai bine de zece ani, și-a pierdut un frate, pe Samir. Barbatul suferea de cancer, iar aceeași boala i-a creat probleme și fratelui mai mic al manelistului, Ori Linguraru. A ajuns pe un pat de spital in Turcia, dupa ce a fost operat.

Trei zodii care in luna martie fac o schimbare radicala. Vor avea noroc pe toate planurile

14:30, 28.02.2024 - Astrele prevestesc mult noroc, in prima luna a primaverii, pentru trei nativi. Aceștia vor face o schimbare radicala in urma careia, succesul le va bate la ușa. Poate fi vorba atat despre caștiguri financiare, cat și intalnirea unei mari iubiri.


Ce parere ai despre aceasta stire?