Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dana Săvuică a RECUNOSCUT: "Am trăit o dragoste ca-n poveşti în Sri Lanka!"

Publicat:

a declarat in exclusivitate pentru ADPM ca prima ei dragoste a fost la varsta de doar 11 ani si ca nu a trait-o pe plaiuri mioritice, ci tocmai in indepartata , si asta pentru ca tatal ei a fost ambasador, iar in perioada copilariei calatorea mai mereu.

"Cand aveam 11 ani, vecinul meu, un sri lankez cu vreo doi ani mai mare decat mine, s-a indragostit de mine. Stateam pe strada , iar in fiecare zi ieseam in gradina ca sa ma joc cu labradorul meu, Akbar.

Intr-o zi am auzit o voce puternica care striga de undeva: "I love you, I love you Dana,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum a trait Florinel Coman victoria istorica obținuta de FCSB cu Farul: „Orice faza ti se pare periculoasa!”

07:45, 28.04.2024 - Florinel Coman a afirmat, sambata seara, dupa ce FCSB a castigat titlul, ca a a avut incredere in colegii sai si a simtit ca va fi seara lor. Golgheterul la zi al Superligii a recunoscut ca a fost mai emoționat ca de obicei, pentru ca a fost nevoit sa priveasca meciul din tribune. Florinel Coman și-a…

Trei zodii feminine care au lipici la bani și noroc in dragoste la inceputul lunii mai. Vor trece printr-o transformare importanta

08:40, 23.04.2024 - Urmeaza o perioada cu reușite pe plan financiar și in dragoste pentru trei zodii feminine. Nativele pot sa obțina ceea ce iși doresc mai ușor și sunt incurajate sa iși indeplineasca și vechi dorințe.

Cel mai puternic ritual de dragoste. Trandafirii nu trebuie sa lipseasca. Cum poți manifesta iubirea in viața ta

20:56, 11.04.2024 - Mulți oameni iși cauta marea dragoste. Aceștia pot rataci chiar și o viața intreaga cu acest scop. Insa trebuie sa știe ca pot face un ritual care sa ii ajute sa-și gaseasca adevarata dragoste.

Horoscop miercuri, 27 martie 2024. Zodia cu probleme in dragoste, va fi o zi grea

08:10, 27.03.2024 - Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Astrele nu au vești tocmai bune pentru unele zodii din horoscop. Fecioarele, de exemplu, se vor confrunta cu o situație neașteptata la locul de munca, iar o zodie va avea mari probleme in dragoste. In concluzie, va fi o zi grea pentru unii nativi, insa astrologii…

Daniela Gyorfi, dureri insuportabile din cauza implantului mamar. Ce a recunoscut artista

15:00, 29.02.2024 - Din dorința de a ține pas cu trendurile și a iși pastra trasaturile proaspete, Daniela Gyorfi și-a facut mai multe intervenții de-a lungul timpului. In prezent, artista a vorbit despre durerile insuportabile pe care le-a avut din cauza implantului mamar.

Povestea de dragoste dintre Mioara și Petre Roman. De ce au ajuns la divorț, dupa 34 de ani de casnicie

15:05, 23.02.2024 - Mioara Roman s-a stins din viața la varsta de 84 de ani. Povestea de dragoste dintre mama Oanei Roman și Petre Roman. De ce au ajuns cei doi la divorț, dupa 34 de ani de casnicie. Nimeni nu se aștepta sa se separe.

Momentul emoționant in care Dani Oțil a fost vizitat de Tiago la filmarile Power Couple Romania. Ce a recunoscut prezentatorul

18:10, 15.02.2024 - Dani Oțil, prezentatorul Power Couple Romania, a vorbit despre momentele dificile in care a fost departe de familie, pentru a filma emisiunea de la Antena 1. Soția gabriela Prisacariu și micuțul Tiago l-au vizitat la un moment dat in Malta, pentru a-i domoli dorul.


Ce parere ai despre aceasta stire?