Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dana Rogoz, primele declarații despre botezul fiicei sale! Artista a dezvăluit când va avea loc și cum va arăta fericitul eveniment!

Publicat:

a vorbit pentru prima data despre botezul fiicei sale. Artista a povestit pe indelete despre acest subiect, marturisind printre altele unde se va desfașura și cum va arata marele eveniment, așteptat de toata familia!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Romeo Vasiloni confirma ca iubește din nou! Este impreuna cu Bettyshor, o colega de la galele RXF. Primele lui declarații despre relație

11:25, 28.05.2024 - Dupa ce s-a afișat impreuna cu Bettyshor, Romeo Vasiloni confirma ca formeaza un cuplu cu ea. Cei doi s-au cunoscut in urma cu ceva timp, la o gala RXF și de atunci, sunt impreuna, in condițiile in care el s-a afișat cu o blonda in pat in urma cu cateva saptamani.

Primele declarații ale lui Nicki Minaj, dupa ce a fost arestata pe aeroportul din Amsterdam pentru posesie de droguri

16:30, 27.05.2024 - Sambata, Regina muzicii rap, așa cum este supranumita faimasa cantareața Nicki Minaj, a fost reținuta pe aeroportul din Amsterdam pentru posesie de droguri ușoare, cu cateva ore inainte de un concert pe care urma sa-l susțina in Manchester, Marea Britanie, noteaza click.ro. Din nefericire pentru cei…

Star Matinal. Enzo de la Chefi la cuțite, primele declarații dupa cununia religioasa! Imagini emoționante de la marele eveniment: ”Au fost multe sentimente...” / VIDEO

10:31, 27.05.2024 - Enzo de la Chefi la cuțite și soția lui și-au promis iubire veșnica in fața lui Dumnezeu și au organizat cea mai frumoasa nunta! Cei doi au trait emoții mari și dupa o mulțime de pregatiri, au putut sa se bucure, in sfarșit, de cel mai special eveniment! Enzo Aiello și Cristina Ene au facut primele…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Adrian Mititelu Junior, de urgența la spital! S-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Primele declarații!

10:26, 21.04.2024 - Adrian Mititelu Junior a ajuns de urgența la spital! Baiatul patronului de la FC U Craiova s-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Iata care sunt primele declarații facute de tatal lui, Adrian Mititelu!

Primele declarații ale baiatului injunghiat in curtea unui liceu din Capitala. El a povestit ce s-a intamplat

14:16, 05.04.2024 - Elevul de 16 ani care a fost injunghiat in curtea unui liceu din Capitala a facut prima declarație dupa externare. Tanarul a povestit ca a fost atacat din senin și ca nu ii cunoaște pe agresori. Intre timp, unul dintre atacatori a fost arestat preventiv. 

Ce s-a intamplat in primele zile de filmare pentru Chefi la cuțite sezonul 13! Ce a dezvaluit Chef Alexandru Sautner

12:35, 06.03.2024 - Cel mai apreciat cooking show din Romania, Chefi la cuțite, vine la Antena 1 cu rețeta plina de surprize a celui de-al 13-lea sezon, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30.


Ce parere ai despre aceasta stire?