Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dacian Cioloș: O să văd în ce măsură prezența mea în Italia va fi utilă. I-am cerut ministrului Ligor să meargă acolo

Publicat:

Premierul Dacian Cioloș a declarat, sambata, ca o sa vada in ce masura va fi utila prezența sa in Italia pentru a analiza la fața locului situația in urma cutremurului care a afectat și cetațeni romani. El a precizat ca i-a cerut ministrului sa mearga „pe teren” și sa faca o informare, relateaza Agerpres.

„O sa vad și in ce masura prezența mea acolo va fi utila. I-am transmis premierului Renzi (...) condoleanțe pentru pierderile avute, suntem in contact și cu Guvernul italian, pana cand voi decide daca e util sa merg și eu acolo. Doamna ministru Ligor va fi deja acolo luni și (...)…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertizare de calatorie pentru romanii care merg in Franța: In Noua Caledonie este stare de urgenta

18:10, 16.05.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Franta, mai exact pentru Noua Caledonie, unde a fost instituita starea de urgenta, in contextul revoltelor si al violentelor.

Atenționare MAE: Franța menține controalele la frontierele interne pana in 31 octombrie

18:25, 24.04.2024 - Autoritațile franceze au decis menținerea controalelor la frontierele interne UE ale Republicii Franceze – terestre, maritime și aeriene – pana la data de 31 octombrie 2024, avertizeaza miercuri Ministerul Afacerilor Externe.

Anunt important pentru calatorii in Grecia. Ce trebuie sa stie romanii care merg acolo

17:55, 16.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Elena ca miercuri, 17 aprilie 2024, vor fi organizate greve in sectorul transportului public, la nivel national, cu o durata preconizata de 24 ore, fiind posibile perturbari…

Anunț important pentru romani! A fost modificata data pana la care trebuie sa-si monteze repartitoare de caldura

08:41, 11.04.2024 - Romanii trebuie sa știe ca data pana cand trebuie sa iși monteze repartitoare de caldura a fost modificata. Daca inițial ar fi trebuit sa fie montate pana pe data de era 15 aprilie, Guvernul a schimbat termenul prin OUG.

Marcel Bolos, anunț important pentru romanii care iși platesc facturile cu cardurile de energie

17:45, 28.03.2024 - Ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, a anunțat ca Guvernul a dezbatut o serie de masuri cu caracter social. A facut si un anunț important pentru romanii care iși platesc facturile cu cardurile de energie.

Romanii, avertizați ca Franța a ridicat planul Vigipirate la cel mai inalt nivel: „urgența atentat”

14:35, 25.03.2024 - Romanii care calatoresc in Franța sunt avertizați de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) ca in urma intrunirii Consiliului de Securitate, s-a decis ridicarea planului „Vigipirate” la nivelul cel mai inalt, „urgența atentat”.

Anunț important! Cine sunt romanii care primesc salariu mai mare și sporuri majorate

13:36, 22.03.2024 - Anunț important! Guvernul a adoptat masuri esențiale pentru creșterea salariilor și a sporurilor pentru un segment crucial al forței de munca din Romania. Iata cine sunt cei ce vor putea beneficia de bani in plus.

Cum sunt atrasii romanii in Armata. Decizia luata de Guvern din cauza ca avem razboiul la granita

11:51, 22.03.2024 - Guvernul a adoptat, joi, o ordonanta de urgenta care prevede cresterea salariilor personalului din institutiile de aparare, ordine publica si securitate nationala, precum si a indemnizatiilor pentru participarea la misiuni, exercitii si aplicatii militare. Este vorba de ordonanta de urgenta pentru stabilirea…


Ce parere ai despre aceasta stire?