Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cutremure în Olteania. În ce stare se află clădirile din Târgu Jiu

Publicat:

Comisii mixte se afla pe teren pentru evaluarea starii tehnice a imobilelor din municipiul Tg-Jiu și localitațile unde au fost semnalate efecte ale cutremurelor care au avut loc la inceputul saptamanii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul italian al Apararii, in stare grava: a fost transportat de urgența la spital, dupa ce a cazut intr-o ședința

10:31, 22.05.2024 - Ministrul italian al Apararii, Guido Crosetto, a fost transportat de urgența la spital, dupa ce a acuzat stari de rau, in timpul unei reuniuni a Consiliului Suprem de Aparare al Italiei. Crosetto e cunoscut cu probleme medicale, la inima.

Kevin Benavides, dublu castigator al Raliului Dakar, in stare grava dupa un accident

10:15, 16.05.2024 - Argentinianul Kevin Benavides (KTM), dublu castigator al Raliului Dakar la moto, se afla in stare grava, cu un pronostic rezervat, dupa un accident suferit pe 11 mai, au anuntat miercuri reprezentantii sai, citati de agentia EFE.

Un polițist din Iași, lovit de o șoferița! A ajuns la spital in stare critica: „Piciorul era sfaramat”

22:36, 12.05.2024 - Un polițist de frontiera din județul Iași a fost spulberat de o șoferița. Barbatul in varsta de 44 de ani a fost prins intre doua autovehicule și a fost operat de urgența, timp de 10 ore la membrele inferioare.

Cutremur in Taiwan. Cladirile au fost zguduite

14:15, 22.04.2024 - Un seism cu magnitudinea 5,5 a zdruncinat astazi districtul Hualien din estul Taiwanului, a anuntat autoritatea taiwaneza pentru meteorologie, transmite Reuters. Nu au fost semnalate deocamdata pagube materiale, transmite digi24.ro.

Targu Jiu: Restricții in trafic pentru lucrarile la Varianta Ocolitoare

09:15, 10.04.2024 - In zona nodului rutier al VO Tg-Jiu cu DN 67 (Dragoieni) se vor efectua, in perioada 10-11 aprilie, lucrari de așternere covor asfaltic. Circulația rutiera urmand sa fie dirijata de piloți de trafic. Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, participanții la trafic sunt rugați sa reduca…

Cine este rectorul turnator la Securitate decorat de Klaus Iohannis

12:15, 19.03.2024 - Președintele Klaus Iohannis l-a decorat ieri pe unul dintre cei mai controversați rectori din țara noastra, care și-a turnat la liceu colegii și profesorii la Securitate. Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a conferit, ieri, „Ordinul Național Serviciul Credincios in grad de Ofițer domnului Costoiu…

Noile norme europene ne lasa fara centrale individuale

08:40, 13.03.2024 - Subvenționarea centralelor individuale pe baza de combustibili fosili va fi interzisa incepand din 2025, au hotarat eurodeputații. Va fi in continuare posibil sa se acorde stimulente financiare pentru sistemele de incalzire hibride, cum ar fi cele care combina o centrala pe combustibili fosili cu o…


Ce parere ai despre aceasta stire?