Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CUTREMURĂTOR! Un copil de 13 ani și-a pus capăt zilelor a doua zi după moartea tatălui - FOTO

Publicat:

Tragedie fara margini într-o familie din județul Olt. Un copil în vârsta de 13 ani și-a pus capat zilelor a doua zi dupa ce i-a murit tatal. Trupul neînsuflețit al baiatului a fost gasit de sora sa mai mica, în vârsta de numai 7 ani.

Totul a început marți când tatal copilului a murit de cancer la spitalul din Slatina. Potrivit rudelor și prietenilor, relația dintre copilul de 13 ani și tatal sau era una speciala.

Baiatul a fost atât de afectat de pierderea suferita încât a decis sa își puna capat zilelor. El a fost…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanar roman dat disparut de familie, in Italia, gasit fara viața de un unchi, in mașina rasturnata in albia unui rau

10:10, 07.05.2024 - Stefano Velea, un tanar de douazeci de ani din Ascoli, dintr-o familie de romani, a murit intr-un accident rutier petrecut in cursul nopții de sambata spre duminica, langa Civitella del Tronto. Familia il daduse disparut sambata dupa-amiaza și era cautat de rude și de poliție, relateaza site-ul regional…

Tragedie la greva Poștei Romane! Un angajat, care protesta, a murit subit. Colegii sai au intrat in panica

09:55, 03.04.2024 - Un angajat de la Poșta Romana a murit, dupa ce a protestat alaturi de colegii sai. Barbatul s-a stins din viața subit. Moartea lui a starnit panica dintre colegii angajatului, speriați de ce i s-a intamplat. Barbatul era din Tulcea și și-a susținut colegii in lupta pentru dreptate.

Trupul neinsuflețit al studentei de la Medicina, ucisa de Mirel, in Timișoara, a fost dus de parinți in localitatea natala. Imagini dureroase

14:10, 26.03.2024 - Ieri a fost o zi grea pentru familia Andreei, studenta de la Medicina, ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Parinții au ridicat trupul neinsuflețit de la Institutul de Medicina Legala și au mers in localitatea natala, acolo unde familia se pregatește de inmormantare.

Prima reacție a Arynei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabila, chiar daca nu mai eram impreuna”

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui Konstantin Koltsov, survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu, transmite News.ro.

Descoperire halucinanta in Slatina. Un barbat a fost gasit mort intr-o camera de hotel. Era dat disparut de cateva zile

20:20, 15.03.2024 - Caz ingrozitor in Slatina. Un barbat mort a fost gasit intr-o camera de hotel din oraș, dupa mai multe zile in care familia nu a mai reușit sa ia legatura cu el. Acesta a fost dat disparut inclusiv la poliție. Trupul sau neinsuflețit a fost descoperit langa mai multe pastile.

Lovitura de teatru! 'Fugarul' Sorin Oprescu a caștigat procesul pentru pensia speciala: suma uriașa primita de la stat

08:40, 12.03.2024 - Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu primește, lunar, mii de euro de la statul roman. Fostul edil a caștigat procesul pentru pensia speciala, informeaza Realitatea Plus. Acesta a fugit in Grecia, dupa ce a fost condamnat la inchisoare pentru fapte de corupție. Deși n-a mai venit in Romania, dupa…

Un indian recrutat de armata rusa și trimis pe frontul din Ucraina a murit. Familia il daduse disparut de doua luni

18:35, 07.03.2024 - Ambasada Indiei la Moscova anunta moartea unui cetatean indian care a fost recrutat de catre armata rusa, ale carui rude acuza ca a fost trimis sa lupte in Ucraina, informeaza News.ro, care citeaza RFI. Aproximativ 100 de indieni au fost recrutati in armata rusa, relateaza RFI.Moartea lui Mohammed Asfan…

”Este de partea lui Putin”. Donald Trump, criticat dupa moartea lui Alexei Navalnii! Fostul președinte american este tras la raspundere

15:55, 19.02.2024 - Lovitura grea pentru Donald Trump! Fostul președinte american a fost asupru criticat, dupa moartea dramatica a lui Alexei Navalnii. Fostul edil este tras la raspundere in acest caz tragic. Ce acuzații ii sunt aduse.


Ce parere ai despre aceasta stire?