Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cutremur de 5,8, la o adâncime de 85 km. Imagini din timpul seismului VIDEO

Publicat:

Cutremurul s-a produs la ora locala 14.21 (ora 21.21, ora Romaniei) si a avut epicentrul la Versalles - Valle del Cauca. De asemenea, s-a resimtit puternic si in orasul Popayan, unde camerele de supraveghere au surprins mai multe momente din timpul miscarii telurice.

De asemenea, locuitori din Bogota au scris pe retelele de socializare ca au simtit cutremurul si chiar au postat imagini din propriile case (mai jos, al treilea filmulet).

#temblor neaaaaa pic.twitter.com/Q4eONvJnm6

— S I L V A (@silvaneaaa) March 23, 2019

#temblor # madre pegada de las paredes...…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu camera modesta in care Ștefan Floroaica a copilarit. Casa de la țara in care pare ca timpul a stat in loc

12:56, 07.05.2024 - Ștefan Floroiaca a dus-o pe Sanziana Negru in camera modesta de la țara in care a copilarit. Protagonistul din Lia - Soția soțului meu nu a uitat de unde a plecat și se mandrește cu originile sale.

VIDEO Israelul dezvaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranian

19:05, 16.04.2024 - VIDEO Israelul dezaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranianArmata israeliana a publicat imagini din camera de control a forțelor aeriene israeliene de la sediul subteran al IDF. Primele interceptari ale rachetelor și dronelor iraniene au fost efectuate duminica dimineața.

Imagini video cu momentul in care Taiwanul a fost zguduit de cel mai puternic seism in ultimii 25 de ani

10:06, 03.04.2024 -   Miercuri, Taiwanul a fost zguduit de cel mai puternic seism in ultimii 25 de ani, avand magnitudinea de 7,4. In urma seismului, cel puțin 26 de cladiri s-au prabușit iar aproximativ 20 de persoane sunt blocate sub daramaturi și operațiunile de salvare sunt in curs de desfașurare. Cutremurul s-a produs…

Imagini cu casa pe care și-a cumparat-o Oana Radu, dupa ce a plecat din apartamentul in care locuia cu fostul soț: „Cea mai frumoasa”

11:35, 30.03.2024 - Oana Radu și-a cumparat o noua locuința dupa divorțul de Catalin Dobrescu. Cei doi dețin impreuna un apartament pe care nu l-au imparțit inca, artista spune ca lasa totul pe mana justiției, caci și-a dat fostul soț in judecata. Dupa patru ani de relație, Oana Radu și Catalin Dobrescu s-au desparțit,…

Atac armat la Moscova. ISIS difuzeaza imagini explicite din timpul celui mai sangeros atac revendicat de gruparea jihadista pe teritoriul european.

10:10, 24.03.2024 - O inregistrare video explicita care surprinde atacul de vineri de la o sala de concerte din Moscova, filmata de unul dintre atacatori, a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic.

Seismologul Gheorghe Marmureanu: Cutremurul din 1977 a fost atipic, e greu sa ne dam seama de ce s-a produs. Care a harta de risc a Capitalei?

07:16, 05.03.2024 - "Pantelimon este nou, in partea sunt de asemenea construcții noi, Drumul Taberei este departe de a fi o zona de risc. Centrul Capitalei nu este nici el in intregime vizat, este vorba de niște plombe de cladiri vechi. Zonele de risc major in caz de seism sunt cele din parțile de est și nord ale Capitalei,…

Imagini șocante: Un pasager a incercat sa deschida usa unui avion in timpul zborului

13:36, 22.02.2024 - Un avion al companiei American Airlines cu destinatia Chicago s-a intors pe aeroportul de unde a decolat din statul american New Mexico, dupa ce unul dintre pasageri a incercat sa deschida usa in timpul zborului, a anuntat presa americana, noteaza news.ro. O inregistrare video care a circulat pe…

Par identice, dar nu sunt. Ești un adevarat geniu daca gasești diferențele dintre cele 2 imagini in doar 7 secunde

12:20, 22.02.2024 - Astazi v-am pregatit un nou test IQ foarte interesant de tipul “gasește diferențele”. Potrivit specialiștilor, doar cei cu o atenție la cele mai mici detalii pot rezolva testul in timpul alocat. Gasiți cele 3 diferențe intre aceste poze Puzzle-urile de tipul “gasește diferența” mai sunt denumite și…


Ce parere ai despre aceasta stire?