Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Curtea de Apel a decis! Alexandru Kiss își poate exercita funcția la Consiliul Județean Bihor

Publicat:

i-a interzis liderului UDMR Bihor, , sa iși exercite activitatea de vicepreședinte al Consiliului Județean. A facut contestație, iar Curtea de a decis, joi, in favoarea sa.

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Ionel Bogdan, candidatul PNL pentru Primaria Baia Mare: 'Avem sansa sa demonstram cu adevarat ca ne pasa de comunitatea noastra'

11:30, 09.06.2024 - Candidatul PNL pentru functia de primar al municipiului Baia Mare, Ionel Bogdan, care detine functia de presedinte la Consiliului Judetean (CJ) Maramures, a declarat, duminica, ca a votat pentru "schimbare".

Rechizitoriu cu probleme in cazul polițistului „Valu”, acuzat de mai multe infracțiuni. Ce a decis Tribunalul Bihor

09:11, 05.06.2024 - Surpriza in dosarul in care polițistul oradean Valentin Potre, zis „Valu”, fratele sau și alți trei inculpați au fost trimiși in judecata pentru mai multe fapte, printre care trafic de influența, șantaj și furt.

Instanța a decis. Primarul Georgescu poate sa-și exercite funcția

16:26, 23.05.2024 - Curtea de Apel a judecat recursul formulat de Ion Georgescu cu privire la interdicția de a-și exercita funcția, joi, 23 mai. Pe 15 mai, Tribunalul Argeș a decis ca primarul sa nu-și exercite funcția, Ion Georgescu a facut apel, iar Curtea i-a acceptat contestația, fiind anulata astfel hotararea judecatorilor…

Medicul oradean care si-a ucis amanta din Ungaria in fata copiilor, transferat in Romania / Condamnare pe viata / Prins la Cluj-Napoca dupa crima

10:20, 02.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a admis cererea autoritatilor judiciare din Ungaria si a dispus transferarea intr-un penitenciar din Romania a pneumologului oradean Dan Stamatiu, incarcerat in țara vecina, transmite Bihoreanul. 

Lucian Bode: Am sesizat Curtea de Arbitraj a PNL cu privire la candidatura lui Iulian Dumitrescu

21:25, 24.04.2024 - Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca a sesizat Curtea de Arbitraj a PNL cu privire la candidatura lui Iulian Dumitrescu la functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Prahova.

Traficantul oradean prins de polițiști cu ajutorul lui „Burghezu’”, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare

14:41, 02.04.2024 - Un oradean de 39 de ani a fost ridicat de polițiștii de la Compartimentul Urmariri Bihor și dus la penitenciar, dupa ce Curtea de Apel Oradea a menținut, luni, condamnarea acestuia la trei ani de detenție pentru trafic de droguri.

Tribunalul Bihor a decis: polițistul „Valu” ramane in arest la domiciliu, fratele sau trece sub control judiciar

09:15, 26.03.2024 - Polițistul Valentin Potre, cunoscut sub porecla „Valu” și trimis in judecata pentru mai multe infracțiuni de trafic de influența, șantaj, furt și instigare la furt și la trafic de influența, va ramane inca 30 de zile in arest la domiciliu.


Ce parere ai despre aceasta stire?