Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cupa Davis: Marius Copil - Norbert Gombos, în meciul de deschidere al întâlnirii România-Slovacia

Publicat:

, cel mai bine clasat tenisman roman al momentului (locul 180 ATP), il va avea ca adversar pe (numarul 126 mondial) in primul meci de simplu din cadrul intalnirii de dintre echipele Romaniei și Slovaciei, care va avea loc in acest weekend la Club IDU din stațiunea Mamaia.

Potrivit tragerii la sorți, în cea de-a doua partida de simplu programata vineri, românul (locul 199 ATP) va juca împotriva celui mai bun jucator al slovacilor, , aflat pe locul 38 în ierarhia tenisului profesionist.

Sâmbata…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cornel Dinu a tras concluzia dupa Germania - Scoția, 5-1: „Berea net superioara whiskey-ului”. Cum vede meciul Romania - Ucraina: „Șanse ca-n razboi”

10:55, 15.06.2024 - Legendarul dinamovist Cornel Dinu a analizat partida de deschidere de la Euro, a spus de ce crede ca scoțienii nu fac turnee finale reușite și ce traseu considera ca vor avea nemții. Totodata, a radiografiat șansele tricolorilor luni, cu trupa lui Rebrov Germania a demolat Scoția, scor 5-1, in partida…

EURO 2024: Germania - Scoția: 5-1. Spectacol la meciul de deschidere al Campionatului European de fotbal

00:10, 15.06.2024 - Germania - Scoția, primul meci de la EURO 2024, jucat vineri seara, la Munchen, s-a incheiat cu o victorie zdrobitoare pentru nemți: 5-1. Emoțiile au inundat tribunele inca de la intonarea imnurilor celor doua țari, care au rasunat pe Football Arena și dupa fluierul final.

Euro 2024: Meciul de deschidere va fi arbitrat de Clement Turpin

15:30, 12.06.2024 - Francezul Clement Turpin va arbitra meciul de deschidere al editiei din acest an a Campionatului European de fotbal, Germania – Scotia.Partida este programata vineri, la ora 22.00, pe Munich Football Arena, la Munchen.

Gheorghe Hagi, emoționat profund dupa meciul Generației de Aur: „Pur și simplu, m-a frapat!”

00:30, 26.05.2024 - Gheorghe Hagi (59 de ani) a facut un meci ca in vremurile sale de glorie in victoria Generației de Aur impotriva legendelor antrenate de Jose Mourinho (3-2 dupa 0-2). Regele fotbalului romanesc a dat gol, a oferit pasa decisiva și a creat ocazia din care s-a marcat celalalt gol. ...

Echipele Romaniei si Ucrainei sunt la egalitate, 2-2 la BJKC. Soarta intalnirii va fi decisa de meciul de dublu

01:10, 14.04.2024 - Echipele Romaniei si Ucrainei sunt la egalitate, 2-2, in calificarile Billie Jean King Cup, dupa ce Jaqueline Cristian a invins-o pe Lesia Turenko in trei seturi, cu 2-6, 6-4, 6-4, sambata, la Fernandina Beach (Florida).

Romania a pierdut in primul meci de simplu cu Ucraina al intalnirii din calificarile Billie Jean King Cup.

23:55, 12.04.2024 - Romania este condusa de Ucraina cu 1-0, dupa ce jucatoarea de tenis Ana Bogdan a fost invinsa Lesia Turenko in trei seturi, cu 3-6, 6-2, 6-0, vineri, in primul meci de simplu al intalnirii de la Fernandina Beach (Florida), din calificarile Billie Jean King Cup.

Craiova, „capitala“ tenisului in septembrie! Duelul Romania – China, din Cupa Davis, va avea loc in Banie

09:55, 09.04.2024 - Craiova va avea parte, in jumatatea a doua a anului, de un eveniment special! Partida Romania – China, din in Grupa Mondiala II a Cupei Davis se va desfașura la Polivalenta din Banie, in luna septembrie a acestui an. Anunțul a fost facut de Federația Romana de Tenis. Romania a fost cap de serie numarul…

Franța - Germania, deschidere de scor dupa 8 secunde

22:05, 23.03.2024 - Franța și Germania se intalnesc ACUM intr-o partida amicala in care cei doi granzi europeni pregatesc turneul final din vara. Meciul poate fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro și la tv pe Prima Sport 2 și Digi Sport 2. Meciul care va pune fața in fața doua dintre cele mai mari forțe europene se va…


Ce parere ai despre aceasta stire?