Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară humusul cu vinete coapte. Reţeta este un deliciu

Publicat:

Iubitorii de humus stiu ca reteta este extrem de adaptabila la gustul fiecaruia. Pentru ca este toamna si pietele sunt pline cu legume proaspete si savuroase, va propunem o reteta de humus cu vinete coapte, care se prepara repede si este un deliciu.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta speciala de sarmale a Nadiei Comaneci: „Așa am invațat de la mama!” Cum le prepara și ce secret are

15:56, 03.05.2024 - Nadia Comaneci a dezvaluit care e rețeta ei speciala de sarmale, dar ce și alte bucate tradiționale se regasesc pe masa de Paște. Gimnasta de zece se lauda ca toate sunt inspirate din invațaturile mamei sale.

Rețeta de vinete umplute cu ciuperci. Preparatul de post care va reuși sa te surprinda

10:05, 10.04.2024 - Pentru aceasta zi de miercuri ți-am pregatit o rețeta de vinete umplute cu ciuperci. Iți vom spune pas cu pas cum sa gatești aceasta mancare gustoasa. Este preparatul de post care va reuși sa te surprinda și iți va incanta papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa…

Rețeta de salata de vinete cu roșii și usturoi. Preparatul de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:11, 05.04.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu roșii și usturoi. Este un preparat de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de hummus cu ardei copți. Un deliciu pentru perioada de post

21:30, 04.04.2024 - In aceasta perioada, mii de creștini au ales sa renunțe la alimentele ce provin de la animale pentru a ține Postul Paștelui. Daca nu mai știi ce sa consumi la pranz sau cina, rețeta de humus cu ardei este ideala și vei satisface toți pretențioșii de la masa.

Rețeta de paste cu carne și spanac. Un deliciu pe care trebuie sa-l incerci și tu

20:36, 13.03.2024 - Daca te-ai saturat de clasicele rețete cu paste și vrei sa incerci ceva nou, dar nu ai idee ce, atunci gatește rețeta de paste cu carne și spanac. Este un deliciu pe care trebuie sa-l incerci și tu. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Tort Caraiman, reteta veche. Asa e facuta de zeci de ani in cofetariile romanesti. Este un deliciu

12:15, 13.03.2024 - Tortul Caraiman este unul dintre cele mai iubite deserturi, pregatit de zeci de ani. Daca vrei sa surprinzi cu un preparat fin și gustos, acesta este soluția. Iata rețeta veche, originala, pe care o utilizau chiar și bunicile. Are exact gustul copilariei noastre. Cea mai buna rețeta pentru tort Caraiman…

Cea mai ieftina reteta cu piept de pui. E rapida si iese un deliciu, o vei face mereu de acum

11:16, 13.03.2024 - Pieptul de pui este foarte versatil. Poate fi integrat in sandvișuri, salate, mancaruri sau alte rețete din bucatarie. Poate fi gatit simplu și servit ca fel principal de mancare. Bucatarul Ovidiu din Bacau, sau Barbosu, așa cum mai este cunoscut in mediul online, a dezvaluit cea mai rapida rețeta cu…

Rețeta de salata de vinete cu ardei copți. Preparatul pe care sa-l servești in aceasta perioada

09:36, 07.02.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu ardei copți. Este preparatul pe care sa-l servești in aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?