Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum vrea Guvernul să-i protejeze pe bugetarii care nu mai pot pleca în vacanţă

Publicat:

Guvernul ia in calcul emiterea unei HG prin care sa reglementeze eliberarea de vouchere de vacanta alternative, acordate in special bugetarilor, actul normativ urmand sa fie aprobat pana la jumatatea lunii august.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanii vor avea 6 zile libere! Guvernul ofera o zi in plus pentru a extinde mini-vacanța de 1 mai și Paște

08:45, 26.04.2024 - Prin acordarea acestei zile libere suplimentare, Guvernul ofera angajaților publici posibilitatea de a se bucura de o mini-vacanța prelungita de șase zile. Ministerul Muncii a oficializat aceasta masura in cursul zilei de joi, subliniind insa ca ziua libera suplimentara este valabila exclusiv pentru…

CERCETAT SUB CONTROL JUDICIAR Dan Diaconescu poate pleca in vacanța in Bulgaria

09:45, 10.04.2024 - Alte infractiuni ar fi fost comise in statiunea Olimp si municipiul Constanta. The post CERCETAT SUB CONTROL JUDICIAR Dan Diaconescu poate pleca in vacanța in Bulgaria first appeared on Informatia Zilei .

Nu vor mai pleca in raion pentru medicamente: Peste 70 de localitați vor avea propriile farmacii

18:45, 29.03.2024 - Prima farmacie din cadrul proiectului ,,Farmacie in satul tau” a fost deschisa astazi, in satul Alexandreni, raionul Singerei. Guvernul asigura ca antreprenorii care vor deschide farmacii in satele in care nu exista asistența farmaceutica, vor primi licența gratuita și subvenții lunare de la 10 pana…

Luna in care biletele de avion sunt cele mai ieftine. Unde poti pleca in vacanta cu mai putin de 15 euro

22:35, 16.03.2024 - Dupa cum bine se știe, Ryanair este principala companie aeriana low-cost din Europa, și la inceputul lunii ianuarie anunța ca lanseaza noi zboruri din 10 țari. Pe langa aceste noi zboruri, vorbim și de luna in care biletele de avion sunt cele mai ieftine.

Norvegia vrea sa protejeze dreptul la plata in numerar. Țara este in topul plaților digitale

19:46, 08.03.2024 - Guvernul norvegian a propus un set de masuri pentru a proteja dreptul consumatorilor de a plati cu bancnote si monede, intr-o tara care se afla pe primele locuri in lume in tranzitia la platile digitale, transmite Bloomberg, preluat de Agerpres.

Doua zodii care vor pleca in vacanța in martie. Nativii și-au pregatit biletele

01:05, 05.03.2024 - Doua zodii se vor bucura de vacanțe in aceasta luna. Nativii iși doresc sa experimenteze cat mai mult, iar calatoritul este o metoda excelenta pentru a-și indeplini aceasta dorința. Sunt pregatiți sa cunoasca noi culturi și sa aiba parte de zile de relaxare.

Minerii și energeticienii din CEO iși pierd drepturile, daca firma are și numai o zi pierderi

05:15, 16.02.2024 - Minerii și energeticienii din Complexul Energetic Oltenia(CEO) iși pierd drepturile, daca firma are și numai o zi pierderi. Un lider de sindicat din Complexul Energetic Oltenia trage un semnal de alarma cu privire la situația in care se afla acordarea bonusurilor și a sporurilor la companie. Anul trecut…


Ce parere ai despre aceasta stire?