Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum vede Rusia intentia Japoniei de a cumpara rachete americane

Publicat:

Inzestrarea armatei japoneze cu armament american capabil sa distruga rachete nord-coreene risca sa duca la un conflict nuclear, a estimat , seful Comisiei de politica externa a Senatului rus.

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia susține iar ca a doborat rachete americane de tip ATACMS deasupra Crimeei ocupate

12:25, 04.05.2024 - Ministerul Apararii din Rusia susține ca fortele sale de aparare aeriana au doborat patru rachete cu raza lunga de actiune produse in SUA deasupra Peninsulei Crimeea, arme cunoscute sub numele de Sisteme de rachete tactice ale armatei (ATACMS) pe care Washingtonul le-a trimis in Ucraina in ultimele…

S-a declanșat nebunia: Rusia anunța ca Ucraina a atacat Crimeea cu rachete americane ATACMS/ Video

09:10, 04.05.2024 - Sistemele de aparare antiaeriana ruse au distrus patru rachete ATACMS cu raza lunga de actiune, furnizate de SUA Kievului si care au fost lansate de fortele ucrainene asupra peninsulei Crimeea (aflata sub ocupatie rusa - n.r.), a anuntat sambata dimineata Ministerul Apararii rus, informeaza dpa.

Rusia susține ca a doborat șase rachete americane de tip ATACMS. Ar fi fost interceptate deasupra Crimeei ocupate

16:50, 30.04.2024 - Rusia a anuntat, marti, ca sistemele sale de aparare aeriana au doborat sase rachete ATACMS (Army Tactical Missile Systems) produse in SUA si lansate de Ucraina in ultimele 24 de ore, relateaza Reuters.

NATO asigura ca-și va apara toți aliații dupa ce armata poloneza a intrat in alerta din cauza unei rachete rusești

13:30, 25.03.2024 - NATO a dat asigurari, luni, ca este pregatita sa protejeze si sa apere toti aliatii dupa ce o racheta ruseasca a survolat timp de cateva secunde spatiul aerian polonez la sfarsitul saptamanii trecute, in contextul unor atacuri lansate de Rusia impotriva Ucrainei.

Rusia se pregatește de un atac la scara larga din Ucraina: instalatiile de petrol si gaze, pazite cu sisteme de rachete

06:35, 20.03.2024 - Un oficial al Ministerului rus al Energiei a declarat, marti, intr-o sedinta a Parlamentului, ca exista planuri de aparare a instalatiilor de petrol si gaze cu sisteme de rachete, transmite Reuters, informeaza News.ro. ”Lucram in comun, inclusiv cu colegii din Garda Nationala Rusa, pentru acoperirea…

Rusia lanseaza lovituri cu rachete folosind imagini din satelit furnizate de companii americane | The Atlantic

06:35, 19.03.2024 - Loviturile pe teritoriul Ucrainei sunt efectuate de ruși dupa ce primesc imagini din satelit realizate de companii americane, scrie The Atlantic, citand o sursa militara ucraineana dar și oficiali ai oficialilor și companiilor Maxar și Planet.

Bombardamente intense in regiunea Sumi. Ucraina anunta ca a doborat 17 din cele 22 de drone si 7 rachete lansate de ruși

15:41, 18.03.2024 - Ucraina anunta ca a doborat 17 dintre cele 22 de drone si sapte rachete lansate de Rusia in noaptea de duminica spre luni. Au fost bombardamente intene in regiunea Sumi (nord-est), situata la frontiera, relateaza News.ro.

Ce spune Nicoleta Pauliuc, președinta Comisiei de Aparare a Senatului, despre candidatura lui Iohannis

10:36, 13.03.2024 - "Sustin candidatura Presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis , pentru functia de secretar general al #NATO .Ar fi un lucru extraordinar nu doar pentru tara noastra, ci pentru intreg Flancul Estic in conditiile geopolitice extrem de complicate din acest moment. Ani de zile, noi, tarile din Centrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?