Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum va fi modernizată Faleza Dunării de la Galaţi, locul unicat în Europa. Zona de promenadă va fi spectaculoasă

Publicat:

Cea mai lunga faleza amenajata la malul Dunarii va fi modernizata in urma unei investitii de peste 100 de milioane de lei. Vor fi construite amfiteatre in aer liber, piste pentru alergatori si biciclisti, iar sculpturile in metal vor face obiectul unui veritabil circuit turistic.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Galați! Un polițist de la trupele speciale a murit dupa ce motocicleta pe care o conducea a fost lovita de o mașina / FOTO

08:30, 06.05.2024 - Accident mortal pe Faleza Dunarii din Galați. Un barbat in varsta de 41 de ani, polițist, a decedat dupa ce a fost lovit de o mașina. O femeie in varsta de 35 de ani, care era pasagera pe vehiculul cu doua roți, se afla in stare grava.

Tragedie pe Faleza Dunarii din Galați: un polițist de la trupele speciale a murit. Motocicleta pe care o conducea, lovita de o mașina

17:15, 05.05.2024 - Accident mortal pe Faleza Dunarii din Galați. Un motociclist și-a pierdut viața, dupa ce motocicleta pe care o conducea a intrat in coliziune cu o mașina. Motociclistul care a decedat era polițist la trupele speciale ale IPJ Galați și se afla in timpul liber

Caprioara gasita pe Faleza Dunarii din Galați. Speriata, a fost capturata și dusa la un medic veterinar VIDEO

14:45, 24.04.2024 - O caprioara care alerga speriata pe spatiul verde de pe Faleza Superioara a Dunarii a fost observata de trecatori. Oamenii au sunat reprezentanții AJVPS, iar caprioara a fost prinsa și va fi dusa intr-o padure din apropiere de Galați.

Chef Catalin Scarlatescu va gati scrumbie, in Duminica Floriilor, pe Faleza Dunarii din Galați

13:25, 24.04.2024 - Chef Catalin Scarlatescu vine la tradiționalul Festival al Scrumbiei din Duminica Floriilor, de la Galați, organizat pe Faleza Inferioara a Dunarii. Indragitul bucatar va face un show culinar, iar vedeta va fi scrumbia.

Muzeul unicat in Europa de Est, aflat la o ora de București. Ce exponate atrag numeroșii vizitatori VIDEO

22:50, 06.04.2024 - In Palatul Culturii din Ploiești se afla unul dintre cele mai interesante muzee din regiune. Este vorba de Muzeul Omului, un muzeu modern și interactiv, unul dintre obiectivele demne de vazut in Romania.

„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM 

20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…

Cea mai aglomerata șosea din Galați va fi extinsa la patru benzi și modernizata. Investiția este de 1,1 miliarde lei

11:40, 24.02.2024 - Cea mai aglomerata șosea din județul Galați va fi modernizata și extinsa. Este vorba despre un sector al drumului național DN25, de 40 de kilometri, intre comuna Tudor Vladimirescu și orașul Galați. Investiția este de 1,1 miliarde lei.

Castrul Roman de la Tirighina-Barbosi va avea muzeu și amfiteatru. Monument unicat in Europa, de vazut in Romania

16:25, 22.02.2024 - Singurul monument istoric din Moldova, atestat in secolele II-III dupa Hristos, Castrul Roman de la Tirighina-Barbosi (Galați), va fi inclus in curand in circuitul turistic national și internațional. Totul grație unui proiect european in valoare de peste patru milioane de euro.


Ce parere ai despre aceasta stire?