Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum trebuie consumaţi sâmburii de caise, un excelent antiinflamator. Când devin periculoşi, ce substanţă nocivă conţin

Publicat:

Miezul obtinut dupa spargerea invelisului tare este samburele de caisa, cunoscut si sub numele de aluna amara. Chinezii foloseau miezul amarui de caisa pentru a trata afectiunile respiratorii, astmul, bronsita, tuse sau impotriva imbatranirii. Specialistii spun, pe baza cercetarilor medicale moderne ca samburii de caisa, consumati regulat si in cantitati mici, pot fi adevarate miracole pentru sanatate. Acestia contin pe langa proteine, acizi grasi, vitaminele A, C, grupul vitaminic B, betacaroten, minerale - fier, magneziu -, si au un continut bogat in vitamina B17 – amigdalina, care distruge…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

RECOLTA ROMANEASCA Specialistii estimeaza o anume stabilitate in ceea ce priveste productia de caise

15:36, 21.05.2024 - Daca in urma cu aproximativ doua saptamani prezentam in coloanele ziarului nostru opinii ale unor horticultori satmareni cu privire la posibila productie de caise, .... The post RECOLTA ROMANEASCA Specialistii estimeaza o anume stabilitate in ceea ce priveste productia de caise first appeared on Informatia…

Hackerii susținuți de China devin tot mai periculoși. Marea Britanie și SUA trag un semnal de alarma

20:26, 14.05.2024 - Oficialii americani și britanici au avertizat marți cu privire la o amenințare cibernetica tot mai mare din partea Chinei, directorul Oficiului de Securitate Cibernetica (ONCD) al SUA declarand ca Beijingul este capabil sa provoace ravagii in spațiul cibernetic. Șefa Centrului Guvernamental de Comunicații…

Craiova: Doi tineri, reținuți pentru vanzarea de substanțe psihoactive

14:10, 16.04.2024 - Doi tineri au fost reținuți pentru vanzarea de substanțe psihoactive de polițiștii Brigazii de Combatere a Criminalitații Organizate Craiova. Impreuna cu procurorii DIICOT Craiova, polițiștii au documentat activitatea infracționala a celor doua persoane. Aceștia sunt cercetați: pentru efectuarea, fara…

Mai pot fi consumați cartofii incolțiți? Specialiștii dezvaluie ce substanțe nocive dezvolta leguma preferata a romanilor

22:55, 05.04.2024 - Toți cartofii conțin toxine naturale numite glicoalcaloizi: solanina și chaconina. Aceste substanțe chimice sunt prezente in cantitați mici și nu reprezinta un pericol major. Cu toate acestea, cand cartofii incep sa incolțeasca, nivelul de glicoalcaloizi crește

Muncitori intoxicați la o fabrica de mobila din Campia Turzii. S-a activat planul roșu

15:01, 25.03.2024 - Salvatorii clujeni au activat planul roșu de intervenție, luni, dupa ce angajații unei fabrici din Campia Turzii au anunțat ca se simt rau, ca urmare a faptului ca s-ar fi intoxicat cu o substanța de curațare. Un apel la 112 a anunțat, luni, o posibila intoxicație cu o substanța de curațare, in randul…

Lidl retrage de la vanzare un produs contaminat cu o substanța care dauneaza sanatații: ,,Clienții nu trebuie sa consume, sub nicio forma, produsul”

16:40, 08.03.2024 - Retailerul Lidl retrage de pe rafturile magazinelor un sortiment de smoothie cu fructe.Decizia rechemarii a fost luata de firma producatoare Molkerei Gropper GmbH & Co. KG care retrage  produsul "Solevita Smoothie Red Genius, 250mL", cu fructe roșii, avand data de expirare 12.03.2024. Produsul…

Substanta cancerigena care a fost descoperita in tratamente pentru acnee. Lista produselor cosmetice care au fost supuse testelor

11:35, 07.03.2024 - Vești proaste pentru persoanele care folosesc tratamente pentru acnee. Specialiștii au descoperit, de curand, mai multe substante cancerigene in produsele cosmetice ale unor brand-uri extrem de cunoscute. Iata lista produselor la care s-a detectat un nicel ridicate de benzen!

Pestele care este mai sanatos ca somonul, dar de cel putin 10 ori mai ieftin. Romanii il consumau in cantitati mari inainte

20:46, 01.03.2024 - In ciuda faptului ca este un rasfaț pentru papilele gustative, nu este considerat un preparat „de soi”. Specialiștii contrazic tot ce credeam pana acum. Afla, din randurile de mai jos, care este peștele care este mai sanatos ca somonul, dar de cel putin 10 ori mai ieftin. In trecut, era consumat in…


Ce parere ai despre aceasta stire?