Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se va numi noul show culinar de la PRO TV și cine va fi gazdă

Publicat:

Pro TV pregateste lansarea unui nou show culinar, pe langa MasterChef. “” este denumirea in engleza a show-ului achiziționat de PRO TV, iar denumirea in limba romana ar putea fi “”. Pro TV SA a depus la finele anului trecut o cerere la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) in vederea inregistrarii […]

Citeste articolul mai departe pe reportervirtual.ro…  

Sursa articol: reportervirtual.ro


Stiri pe aceeasi tema

Valea Doftanei și Drajna – pe lista destinațiilor de calatorie din „Romania Atractiva”

00:40, 22.05.2024 - N. Dumitrescu La nivel guvernamental, sunt puse in practica noi inițiative prin intermediul carora se dorește ca romanii sa descopere frumusețile propriei țari, dar, mai ales, cat mai mulți turiști straini sa viziteze Romania. Cel mai recent exemplu este paltforma multimedia ”Romania Atractiva”, lansata…

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM 

20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…

Paine cu gust si proprietati de carne inventata la Universitatea Dunarea de Jos: „Este ca si cum ai manca paine cu friptura”

15:30, 12.03.2024 - O paine proteica, cu gust si proprietati de carne, a fost inventata de un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, iar Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati a obtinut brevetul de inventie de la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), informeaza Agerpres.Autorii…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…

Taxele abuzive ale OSIM: De ce costa analiza unei sigle color mai mult?

18:00, 04.03.2024 - Astazi, in cadrul procesului dintre Fundația pentru Apararea Cetațenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) și Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM), fundația incearca sa elimine taxele abuzive și aberante existente astazi, care blocheaza in

Lovitura data de Florin Talpan in procesul cu FCSB! CSA pastreaza marca Steaua inca 10 ani

11:55, 03.03.2024 - Florin Talpan, juristul CSA Steaua, continua disputa cu FCSB pentru marca Stelei și i-a dat o lovitura lui Gigi Becali, patronul FCSB. Oficialul „militarilor” a mers recent la Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) și a depus cerere pentru a reinnoi dreptul de folosire al marcii Steaua. CSA…


Ce parere ai despre aceasta stire?