Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se va desfășura noul an univerisitar. Universitatea din București ia în calcul trei scenarii

Publicat:

Derularea activitatilor academice in sistemele "fata in fata", "blended" si online sunt cele trei scenarii de lucru pentru desfasurarea activitatilor in anul universitar 2020 - 2021 la .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenție la ținuta vestimentara! Mai multe companii aeriene iau in calcul inasprirea regulilor: 'Avem dreptul de a impiedica oamenii sa urce in avion'

00:20, 17.04.2024 - Pasagerii companiilor Jet2, Ryanair, Easyjet și TUI ar putea fi refuzați la imbarcare din cauza unei reguli stricte privind ținuta. Un insoțitor de bord a explicat ca anumite alegeri vestimentare pot fi considerate nepotrivite și ar putea duce la refuzul de a urca la bord.

Liderii PSD și PNL iau in calcul 2 scenarii care ar rasturna intreg jocul politic: scheleții din dulapul lui Cirstoiu (Surse)

14:05, 15.04.2024 - Candidatura lui Catalin Cirstoiu la Primaria Capitalei se dovedește o reala problema pentru cei de la PSD și PNL. Pe langa faptul ca acesta nu crește deloc in sondaje, liderii celor doua partide s-au trezit ca medicul Catalin Cirstoiu are o mulțime de scheleți in dulap.

Primarul Turc despre posibilitatea vanzarii pavajului ridicat din oraș: „Dupa ce avem pavajul putem lua in calcul aceasta varianta”

10:30, 25.03.2024 - Bistrițenii care ar dori sa cumpere din pavajul ridicat de municipalitate din oraș in urma lucrarilor de reabilitare mai au de așteptat, potrivit primarului Ioan Turc. Acesta a precizat, in cadrul unei ședințe de Consiliu Local, ca abia dupa analizarea pavajului și onorarea cererilor venite din partea…

Cat va fi salariul minim european și ce romani ar putea beneficia de el? Scenarii de calcul la Ministerul Muncii

13:11, 21.03.2024 - Este vorba despre o directiva europeana care trebuie transpusa in legislația naționala.Salariul minim european nu inseamna ca in toate țarile Uniunii angajații vor avea același venit minim garantat, ci ca fiecare stat trebuie sa gaseasca o soluție pentru a reduce riscul de saracie in randul angajaților,…

Marcel Boloș anunța o noua pasuire legata de amenzile aplicate pentru E-factura: Luam in calcul extinderea!

16:40, 07.03.2024 - Ministrul Finantelor Publice, Marcel Bolos, anunta, in cadrul unei conferinte organizate de News.ro, ca joi Ministerul va avea primele „semnale cu privire la indicatorii anti-frauda si de evaziune fiscala” in urma implementarii modulului e-Factura. „Luam in calcul extinderea pana cel mult la sfarsitul…

(video) Va candida sau nu la prezidențialele din toamna Ion Ceban: Sunt doua scenarii…

20:20, 04.03.2024 - „Exista doua scenarii in aceasta privința, cum le place unora sa spuna”. Astfel a raspuns primarul capitalei, Ion Ceban, la UNInterviu pentru UNIMEDIA , intrebat daca va candida sau nu la prezidențialele din toamna.

Universitatea București i-a retras postum titlul de doctor honoris causa lui Nicolae Ceaușescu

17:25, 21.02.2024 - Senatul Universitații București a decis sa retraga titlul de doctor honoris causa acordat in anul 1973 lui Nicolae Ceaușescu, a anunțat decanul Facultații de Științe Politice Cristian Preda, printr-o postare pe o rețea sociala.

Surpriza uriașa pentru șefia județului, Iftime ia in calcul probabil cel mai tanar candidat la CJ din istoria Botoșanilor – VIDEO

07:00, 17.02.2024 - Cand trei se bat in PNL Botoșani, s-ar putea sa caștige al patrulea. Aceasta daca Valeriu Iftime va reuși pana la urma sa preia președinția organizației județene a liberalilor și sa iși puna in practica planurile privind nominalizarea candidatului la șefia Consiliului Județean.


Ce parere ai despre aceasta stire?