Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se schimbă viața lui Jador începând din acest an. Prin ce momente dificile va trece manelistul

Publicat:

Viața lui Jador s-a schimbat extrem de tare in ultimii ani, dar mai cu seama chiar de la inceputul acestui an. Prin ce momente dificile trece celebrul cantareț și de ce are acum parte de niște lecții foarte importante de la viața? Momente dificile pentru Jador. Cum i s-a schimbat viața? Jador a avut parte […] The post Cum se schimba viața lui Jador incepand din acest an. Prin ce momente dificile va trece manelistul appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum i-a schimbat boala, viața Xoniei! Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect! Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 02.05.2024 - Cum s-a schimbat viața Xoniei, o data cu boala de care sufera. Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect pentru ea. Artista face marturisiri emoționante despre relația cu Divinitatea, dar și despre semnul pe care Dumnezeu i l-a dat.

Cum se simte Alex Delea dupa accidentarea de la Survivor All Stars. Caștigatorul Survivor 2022 a fost eliminat. „O noua lecție de viața”

17:51, 29.04.2024 - Alex Delea a caștigat Survivor Romania in 2022, iar anul acesta s-a intors la Survivor All Stars, unde a demonstrat inca odata cat de bun este pe teren. Din pacate, el a fost eliminat din competiție, iar acum se recupereaza acasa dupa o accidentare grava la picior.Competiția Survivor All Stars i-a adus…

Momente dificile pentru Marina Almașan. Susține ca e umilita și harțuita: “Mi-a dat viața peste cap”

12:50, 29.04.2024 - Marina Almașan a depus plangere pentru harțuire la locul de munca și abuz in serviciu, vizata fiind chiar directorul postului TV, Ruxandra Țuchel. Vineri, 26 aprilie 2024, vedeta a fost audiata in acest ssens. Marina Almașan, in razboi  cu directorul TVR 2 „In primul rand aș vrea sa se ințeleaga bine:…

Costel Biju, imagini rare cu mama lui: „Iubirea mea cea mai mare”. Cat de bine se ințelege manelistul cu femeia care i-a dat viața / FOTO

13:55, 26.04.2024 - Costel Biju se considera un familist convins. Manelistul este impreuna de ani buni cu Andreea, femeia cu care are impreuna doi baieți. Cantarețul are o relație apropiata cu ei, dar și cu mama lui, despre care spune ca a fost cel mai important sprijin.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Familia Mireasa. Povestea continua. Cum s-a schimbat viața Ralucai și a lui Ion Șaulescu. Au trecut trei ani de cand au participat la emisiunea matrimoniala / VIDEO

21:10, 24.03.2024 - Chiar daca, la inceput, nimeni nu credea in relația lor, Raluca și Ion Șaulescu sunt mai fericiți ca niciodata impreuna. Cei doi sunt impreuna de aproape trei ani, iar de o buna perioada, locuiesc in casa mamei fostului concurent.

Star Matinal. Cine i-a fost alaturi lui Mihai Albu, dupa ce și-a pierdut mama și fratele. Creatorul de moda a trecut prin momente dificile: „Incerc sa traiesc cu asta...” / VIDEO

14:50, 20.03.2024 - Mihai Albu a trecut prin momente dificile, dupa ce mama lui a murit. Avea o relație speciala cu femeia care i-a dat viața. La cateva luni distanța, și fratele lui s-a stins din viața. Creatorul de moda spune ca inca sufera, dar este convins ca atat mama, cat și fratele, și-au gasit liniștea.

LaLiga: Osasuna vs Alaves - Momente dificile pentru Ianis Hagi

07:35, 04.03.2024 - Osasuna - Alaves, meci contand pentru etapa a 27-a din campionatul Spaniei, este programat, luni, 4 martie,de la ora 22:00, pe Estadio El Sadar din Pamplona, si va fi transmis in direct de Digi Sport 4, Orange Sport 4 si Prima Sport 4.


Ce parere ai despre aceasta stire?