Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepara corect lebarul. Aceasta este reteta traditionala pe care putine gospodine o mai stiu

Publicat:

RETETA LEBAR. Lebarul (germ. Leberwurst) este un preparat traditional pe masa de Craciun. Este un cârnat pe baza de organe - în special ficat asezonat cu multe mirodenii, pregatit dupa diverse retete si foarte popular în multe tari din Europa.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Iese pufos și gustos. Nu e nevoie nici de framantare 

18:10, 26.04.2024 - Cozonacul este emblematic pentru sarbatorile de Paște și Craciun, insa acesta poate fi destul de greu de facut daca nu ai mai facut pana acum. Din fericire, ți-am pregatit rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Se face super simplu și nu trebuie nici macar sa framanți la…

Diferențele dintre ghimbirul tanar și cel imbatranit. Cum se curața corect coaja radacinii, de fapt

20:25, 01.04.2024 - In bucataria occidentala, radacina de ghimbir ofera o nota aparte mancarurilor și bauturilor preparate de gospodine. Puține știu insa, care sunt diferențele dintre ghimbirul tanar și cel imbatranit. Coaja se indeparteaza diferit in cazul fiecaruia, in funcție de maturitate. Ce este ghimbirul Ghimbirul…

Rețeta de orez cu lapte de post. Ce ingrediente trebuie sa adaugi pentru un gust fabulos

16:15, 28.03.2024 - Orezul cu lapte este desertul copilariei, iar puține persoane reușesc sa egaleze gustul pe care il avea atunci. Iata o rețeta de orez cu lapte de post, care te va face sa te simți ca in tinerețe. Are puține ingrediente, pe care trebuie sa știi cum sa le combini corect.

Plachie de pește ca-n Delta. Rețeta tradiționala și ingredientul secret pe care trebuie sa-l folosești 

16:45, 25.03.2024 - Daca vrei sa faci plachie de pește ca-n Delta, trebuie sa respecți rețeta pas cu pas. Ca sa știi cum trebuie sa iți iasa, ar trebui prima oara ar trebui sa mergi in Delta ca sa guști rețeta autentica. Aceasta rețeta e plina de legume și are un gust senzațional. Tradițional se face cu crap, […] The post…

Rețeta de icre de fasole. Un preparat de care puține gospodine au auzit

10:46, 14.03.2024 - Daca te-ai saturat de rețetele clasice de icre și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește rețeta de icre de fasole. Este un preparat de care puține gospodine au auzit. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Cum se foloseste corect suportul pentru prosoapele de bucatarie. Putine gospodine stiu

10:11, 13.03.2024 - Prosoapele de hartie sunt foarte utile in bucatarie, dar nu numai. Le poți folosi pentru a-ți usca mainile și vasele, pentru a curața blaturile sau mesele, pentru a deschide borcane sau recipiente cu diverse alimente și la o varietate de alte sarcini. Ești scutit de multe probleme, daca le folosești.…

Mucenici de post rețeta tradiționala. Ce sa adaugi pentru o aroma deosebita

11:30, 08.03.2024 - Daca vrei sa faci mucenici de post rețeta tradiționala, trebuie sa știi cateva secrete cu ajutorul carora sa iasa pufoși și foarte aromați. Mucenicii de post reprezinta una dintre tradițiile culinare vechi, pastrate și prețuite in cultura romaneasca. Acești colacei delicioși, in forma de cifra 8 sunt…

Rețete de ciorba de pui a la grec. Cum faci cea mai gustoasa ciorba

17:10, 06.03.2024 - Ciorba de pui a la grec este printre cele mai apreciate supe, atat la noi, cat și in alte multe regiuni ale lumii. Rețeta sa are o istorie indelungata și a suferit mai multe modificari de-a lungul timpului. Afla lucruri interesante despre ciorba de pui a la grec și cele mai bune rețete pe care le poți…


Ce parere ai despre aceasta stire?