Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se face Cake Noel, desertul inedit cu ciocolată, migdale şi fructe uscate

Publicat:

este un desert original si delicios ce poate fi pregatit de Craciun, pe care un renumit chef il explica pentru cititorii „Adevarul“. Chef la un restaurant cunoscut din Pitesti, s-a dedicat de aproape 12 ani exclusiv gastronomiei, dupa ce inainte a fost corporatist.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO A fost dezvaluita o adevarata bomba ecologica in Romania: Schema prin care tone de gunoi erau reciclate fictiv

14:36, 27.05.2024 - O ampla ancheta a DIICOT Pitești a dezvaluit o bomba ecologica la depozitul de deșeuri din Albota, Argeș. Prejudiciul estimat pana acum depașește 20 de milioane de lei. Zeci de angajați de la instituții publice urmeaza sa fie aduși la audieri, fiind suspectați de abuz in serviciu conform Adevarul.ro.

Desertul Fontainebleau: Fraguțe cu crema de branza și frișca

09:56, 14.05.2024 - Este sezonul capșunilor iar deserturile noastre preferate aproape toate conțin macar fructe, daca nu și ciocolata pe langa fructe. Una dintre cele mai bune combinații, de altfel, este exact ciocolata cu capșuni, dar in ce privește preferințele, parca sta

Pitești. A murit soția fostului jurnalist Dan Nedelea! Sincere condoleanțe!

12:40, 02.05.2024 - Fostul jurnalist piteștean Dan Nedelea trece prin momente foarte grele. Soția sa, Nicoleta, s-a stins din viața dupa o lunga suferința pricinuita de o boala fara iertare, fara leac. Citește și: Joia Mare, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sa faci in aceasta zi Fostul gazetar de la „Argeșul”,…

EXCLUSIV. Reacția Ralucai Turcan la reclama jignitoare a Sephora Romania: „O dovada de ignoranța și lipsa de empatie”

16:45, 24.04.2024 - „Adevarul” a fost prima publicație care a scris marți 23 aprilie despre reclama jignitoare a Sephora Romania, asociata cu teribila inchisoare Pitești și retrasa la cateva ore, dupa valul de reacții negative. Raluca Turcan, ministrul Culturii, a reacționat ferm la reclama revoltatoare a Sephora.

Rețeta de prajitura cu pere și migdale. Desertul perfect in perioada postului

09:40, 17.04.2024 - Deserturile sunt perfecte și mulți romani le iubesc. Daca vrei sa incanți papilele gustative ale oricui, un preparat dulce va fi mereu bine primit, mai ales daca este delicios. In perioada de post nu trebuie sa renunți la prajituri, astfel ca rețeta cu pere și migdale vine in ajutorul tau.

Rețeta de budinca de orez cu fructe. Desertul de post pe care sa-l consumi cu intreaga familie

23:55, 05.04.2024 - Toata lumea iubește deserturile, iar in timpul postului ele se prepara și mai des. Rețeta de bufinca de orez cu fructe este versatila și se pliaza pe gusturile tuturor. Rezultatul este delicios și se gatește in cateva minute.

De Paște vom plati mai mult pentru oua și iepurașii din ciocolata!

16:20, 31.03.2024 - In acest an, vom cheltui mai mult pentru ouale sau iepurașii de ciocolata. Motivul il constituie creșterea uriașa a prețului la cacao. In aceasta luna, a atins un nou maxim istoric. Marti, la bursa de la New York, cotatiile futures la cacao, materia prima pentru ciocolata, au crescut la un moment dat…

Rețeta de fursecuri cu migdale și cacao. Desertul ideal pentru intreaga familie

22:05, 21.03.2024 - Deserturile sunt delicioase și se pot consuma in orice moment. Daca le preferi pe cele facute in casa, rețeta de mai jos este ideala și se prepara in doar cateva minute. La final, rezultatul va fi perfect și numai bun de consumat alaturi de intreaga familie.


Ce parere ai despre aceasta stire?