Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se descurcă Bianca Andreescu pe timp de pandemie

Publicat:

, castigatoarea ultimei editii a , a descoperit un instrument puternic pentru a compensa restrictiile de pregatire in aceasta perioada marcata de pandemia de coronavirus, ramanand totodata concentrata asupra obiectivului sau de a urca pana in varful ierarhiei tenisului profesionist feminin. , care va implini luna viitoare 20 de ani, incearca sa se pregateasca in conditiile impuse de masurile de izolare, dar recunoaste ca este foarte dific (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se descurca Alice Cavaleru cu doi copii mici. Cat de provocator este rolul de mamica pentru soția lui Vladimir Draghia: „Imi pierd mințile”

22:30, 23.04.2024 - Alice Cavaleru se confrunta cu numeroase provocari in rolul de mama. Soția lui Vladimir Draghia a maruturisit pe rețelele de socializare prin ce trece in aceasta perioada cu micuțele sale, Zora, d e7 ani și Alegra in varsta de un an și jumatate.

Un nou virus ciudat se raspandește cu viteza luminii: va provoca o noua pandemie la nivel global

23:20, 20.04.2024 - Urmatoarea pandemie ar putea fi cauzata de virusul gripal, avertizeaza oamenii de stiinta, scrie The Guardian, citand datele unui studiu care va fi publicat weekendul viitor, informeaza News.ro.

Xtra Night Show. Cum se descurca Pepe cu trei copii. Fiicele sale au ramas la el, dupa divorț: „Ea mi-a propus“ / VIDEO

09:05, 18.04.2024 - Pepe a dezvaluit cum reușește sa se descurce cu trei copii. Artistul a recunoscut ca partenera lui il ajuta foarte mult atunci cand vine vorba de cei mici. Fetițele sale au ramas la el, dupa divorț.

Magazinele nu vor fi inchise in weekend. Premierul Marcel Ciolacu: nu este oportun. Nu mai suntem in pandemie

15:46, 28.03.2024 - Magazinele nu vor fi inchise in weekend. Premierul Marcel Ciolacu: nu este oportun. Nu mai suntem in pandemie Magazinele nu vor fi inchise in weekend. Premierul Marcel Ciolacu anunța ca nu considera oportun ca magazinele sa fie inchise in weekend. Spune ca nu mai suntem in pandemie, sa fie necesare…

Octavian Jurma, medicul devenit vedeta in pandemie, vrea sa fie europarlamentar: Candidez independent, dar nu singur

09:00, 19.03.2024 - "Scopul meu este simplu. Sa obțin sprijinul Uniunii Europene pentru a menține accesul romanilor la servicii esențiale in urmatoarele domenii: sanatate, educație și siguranța. Ma aflu pe baricadele societații civile de patru ani.Candidez independent, dar nu singur.Am descoperit ca acțiunea in slujba…

Saxofonul, pasiunea neștiuta a „omului” Alin Tișe. Șeful CJ Cluj nu exclude prezența la Untold: „Mie mi-ar placea și cred ca m-aș descurca”

13:05, 12.03.2024 - Inainte de a fi politician, Alin Tișe este om. Ca fiecare dintre noi, liderul forului administrativ județean clujean are diverse pasiuni și modalitați de relaxare sau de petrecere a timpului liber.

Fondul de redresare post-pandemie, un succes confirmat de comisarul european pentru economie

20:30, 21.02.2024 - Comisarul european pentru economie, Paolo Gentiloni, a salutat miercuri intr-o conferinta de presa impactul de succes al fondului de redresare post-pandemie al Uniunii Europene, respingand totodata criticile in sensul ca efectele acestuia au incetat prea rapid sa se faca simtite, fapt pentru care este…

Groaznicul adevar știut de Trump: SUA se pot descurca pe cont propriu (Financial Times)

17:15, 16.02.2024 - Donald Trump intuiește un lucru important despre americani, scrie Financial Times, anume ca cei mai inspaimantatori inamici ai lor se afla in interiorul țarii, conform Rador Radio Romania. Intr-o noapte din iunie 1942 un submarin german a debarcat patru sabotori naziști pe o plaja din Hamptons. Ei…


Ce parere ai despre aceasta stire?