Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum s-a pozat Larisa Iordache alături de iubitul ei la nunta Sandrei Izbașa cu Răzvan Bănică. Ce rochie scurtă a purtat gimnasta

Publicat:

a facut furori cu rochia ei decoltata și scurta la nunta Sandrei Izbașa cu . Gimnasta s-a lasat fotografiata intr-o ipostaza tandra alaturi de iubitul ei, Cristian.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Miley Cyrus a purtat o rochie facuta doar din ace de siguranța din aur

14:05, 17.04.2024 - Starul pop Miley Cyrus a uimit in luna februarie audiența de la Premiile Grammy 2024, aparand pe covorul roșu intr-o rochie facuta din 14.000 de ace de siguranța din aur. Cu o coafura in stilul lui Farrah Fawcett, artista, care a caștigat primele Grammy din cariera cu hitul extrem de popular in 2023…

Cristina Ciobanașu rupe tacerea despre nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit cu Oana: „E un eveniment mult dorit”

12:10, 08.04.2024 - Cristina Ciobanașu are o relație stabila cu Alexandru Mureșan, care e medic stomatolog. Actrița a facut acum primele declarații despre o posibila nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman, cu care a fost impreuna 10 ani, s-a casatorit cu Oana Moșneagu. Dupa desparțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobanașu…

Andreea Marin, superba intr-o rochie scurta, dupa ce a slabit 20 de kilograme: „Ești un exemplu ca se poate”

12:15, 29.03.2024 - Andreea Marin a fost protagonista unei ședințe foto, dupa ce a slabit nu mai puțin de 20 de kilograme in ultimele luni. Fosta prezentatoare TV și-a etalat silueta intr-o rochie scurta, care ii venea deasupra genunchilor.

E pregatita sau nu Larisa Iordache sa devina mama?! Cand planuiește gimnasta sa aduca pe lume un copil / VIDEO

22:50, 26.03.2024 - Larisa Iordache marturisește daca este sau nu pregatita sa devina mama. Ce spune gimnasta despre venirea pe lume a unui copil, dar și cand planuiește sa faca acest pas. Cum se "antreneaza" sportiva pentru acest moment.

Ilona Brezoianu, pregatita sa se marite cu iubitul ei? Ce zice despre barbatul care a cucerit-o. Florin Ristei: „Ii cant la nunta”

15:50, 01.03.2024 - Ilona Brezoianu este indragostita pana peste cap de iubitul ei. Actrița a vorbit in podcastul „La Țocii” despre relația sa. Florin Ristei a confirmat ca iubitul partenerei sale de la Te cunosc de undeva! este un baiat senzațional și a spus ca le va canta la nunta.

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Ținute la premiile BAFTA 2024. Dua Lipa a aparut intr-o rochie spectaculoasa / FOTO

14:11, 19.02.2024 - Ce ținute au purtat vedetele la premiile BAFTA 2024. Dua Lipa și celebrul actor Cillian Murphy au atras toate privirile. Cumoscta cantareața a purtat o rochie roșie, lunga, considerata de privitori drept „spectaculoasa”. Ceremonia a scos in evidența eleganța celor prezenți. Iata cum și-au facut apariția…


Ce parere ai despre aceasta stire?