Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum recunosti un Rolex contrafacut

Publicat:

Toata lumea isi doreste un ceas Rolex. Multi il si poarta cu mandrie, chiar daca, in unele cazuri, ceea ce atarna la incheietura mainii lor nu este decat un fals pe care nu au putut sa il depisteze.

Exista insa si o serie elemente de siguranta care te pot feri de imitatiile mai mult sau mai putin reusite dupa creatiile renumitilor orologieri elvetieni, scrie Luxury Launches.

Paza buna...

Sa incepem cu esentialul! Rolex este o companie elvetiana si toate ceasurile sale sunt produse in Elvetia.

Asa ca, orice Rolex "made in" China, India, Taiwan, Bangladesh

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zenbook 14 OLED (UX3405) review: ultrabook-ul „aproape” perfect

18:40, 10.05.2024 - Seria de ultrabook-uri Zenbook de la ASUS este una dintre cele mai reușite și cele mai longevive din piața. Aceasta a evoluat mult in ultimii ani, iar forma din prezent, cu ecrane OLED și procesoare Intel de ultima generație nu lasa foarte mult loc pentru imbunatațiri. De exemplu, Zenbook 14 OLED (UX3405)…

Regele Charles al III-lea, o noua apariție in public. Suveranul a participat la un spectacol ecvestru

19:10, 03.05.2024 - Regele Charles al III-lea a asistat la un spectacol ecvestru celebru, Royal Windsor Horse Show, unde a fost imbratisat de una dintre nepoatele sale preferate, Zara Tindall, informeaza DPA, citata de Agerpres. Aceasta este cea de-a treia apariie publica a suveranului britanic in aceasta saptamana.Suveranul…

Directoratul National de Securitate Cibernetica: Fiti atenti la datele dumneavoastra financiare cand faceti cumparaturi online in timpul sarbatorilor / Ghid de securitate a datelor online

18:55, 29.04.2024 - ”Fiti atenti la datele dumneavoastra financiare cand faceti cumparaturi online in timpul sarbatorilor! De obicei, in perioadele festive, putem deveni mai putin vigilenti in ceea ce priveste securitatea site-urilor pe care le vizitam si putem actiona in graba”, au transmis, luni, oficialii Directoratului…

Alexandru cel Mare smulge intregul Taiwan din ghearele comuniștilor

16:55, 28.04.2024 - Montgomery, bravul, a ras o multime de suflete soldatesti britanice timp de patru zile atacand frontal portul Caen pana ce si-a dat seama ca trebuie sa-i atace pe germani pe flancuri. In anii 50, americanii n-au inteles ca luptand doar pe litoral, nu vor pune mana pe Asia. China e diamantul reginei.…

Razboi in Ucraina, ziua 791. Mesajul Congresului SUA catre Zelenski dupa aprobarea ajutorului: "Acum du-te și caștiga lupta"

07:00, 24.04.2024 - Senatul a aprobat cu 79 de voturi ”pentru” si 18 ”impotriva” patru proiecte de lege adoptate sambata de Camera Reprezentantilor, dupa ce liderii republicani din Camera au schimbat brusc cursul saptamana trecuta si au permis un vot asupra celor 95 de miliarde de dolari, in mare parte ajutor militar pentru…

Planurile anti-poluare au efecte inverse: Cantitati mari de gaze refrigerante intra ilegal in Europa

08:21, 08.04.2024 - Cantitati mari de gaze refrigerante, care incalzesc clima, sunt introduse ilegal in Europa din China si Turcia, subminand pactul global pentru eliminarea lor treptata, se arata intr-un raport al Agentiei de Investigatii de Mediu (EIA), cu sediul la Londra, publicat luni, relateaza Reuters și news.ro.

„Incapațanat, individualist, iși atrage antipatii la antrenament!” » Detalii din culise despre Denis Draguș: „Pierzi o minge, pierzi doua, pierzi trei...”

12:55, 27.03.2024 - Invitat intr-o ediție speciala a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” ce se va difuza in aceasta seara de la ora 20:00, Marius Șumudica vorbește la superlativ despre Denis Draguș (24 de ani). Jucatorul aparține de Standard Liege, dar este imprumutat in acest moment in Turcia, la Gaziantep, fosta echipa…

Unde se va afla Romania peste 20 de ani

10:10, 19.03.2024 - Articol scris de Petrisor Peiu Peste 20 de ani, țara noastra va ramane penultima din Uniunea Europeana la salarii, la pensii, la calitatea educației, a sanatații și la calitatea infrastructurii. Nu pentru ca am ghicit viitorul intr-un glob de cristal, ci pentru ca am citit rezultatele la testarea internaționala…


Ce parere ai despre aceasta stire?