Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum poţi reduce riscul de cancer la sân

Publicat:

Statistc, 1 din 8 femei va suferi de cancer la san la un moment dat in viata. Din pacate, nu se cunosc cauzele care duc la formarea tumorii, spune .

Cancerul la san este determinat de interactiunea genelor cu care te-ai nascut, de mediul inconjurator si de obiceiurile de viata“, explica omul de stiinta.

In acest conditii, ne sunt prezentate cateva modalitati de a reduce riscul de imbolnavire.

Tine sub control modificarile sanilor

Autopalparea este mai mult decat recomandata de medicii speacialisti in problemele mamare. Atunci cand simti ceva neobisnuit…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

BLENREP, MEDICAMENTUL REVOLUȚIONAR AL GSK Medicamentul GSK pentru cancerul de sange reduce sproape la jumatate riscul de deces in studiul clinic avansat

12:25, 03.06.2024 - Efectele secundare legate de ochi au dus la o rata de intrerupere a tratamentului de 9%, dar acestea au fost in general reversibile și gestionabile prin ajustari ale dozei. The post BLENREP, MEDICAMENTUL REVOLUȚIONAR AL GSK Medicamentul GSK pentru cancerul de sange reduce sproape la jumatate riscul…

Tratament minune: distruge cancerul in 48 de ore. Oamenii de știința au gasit metoda de a-l produce in laborator

08:40, 01.06.2024 - Cercetatorii de la Universitatea Stanford din California au demonstrat pentru prima oara in toamna anului trecut ca EBC-46, extras din plante, poate fi sintetizat. Inițial, s-a crezut ca, avand in vedere structura sa complexa, compusul chimic nu poate fi sintetizat in laborator, scrie doctorulzilei.ro. Lumea…

Furia te poate costa viața. Sa te superi chiar și pentru 8 minute crește riscul de atac de cord

16:50, 05.05.2024 - Furia, chiar și de scurta durata, poate avea consecințe grave asupra sanatații inimii, crescand semnificativ riscul de atac de cord. Opt minute de enervare pot fi suficiente pentru a modifica funcționarea vaselor de sange.

Stilul de viața poate reduce cu 62% riscul genetic de boli grave

22:50, 03.05.2024 - Riscul genetic de boli grave, chiar de moarte timpurie poate fi redus cu aproximativ 62% printr-un stil de viața sanatos, transmite dr. Xue Li, decanul Școlii de Sanatate Publica din cadrul Universitații Zhejian din China, transmite CNN. Multe studii au evidențiat legatura dintre un stil de viața sanatoasa…

Tragedie dupa tragedie inainte de Paște. Inca un copil din București a murit, dupa ce a pierdut lupta cu cancerul. Fabian s-a stins din viața in spital: ”Toata durerea...” / FOTO

14:15, 03.05.2024 - Inca o tragedie a provocat o durere greu de imaginat in sufletul unei familii din București. Fabian s-a stins din viața la o varsta frageda, dupa o lunga lupta cu cancerul. Familia lui ete impietrita de durere, dupa un an intreg in care tot ce au sperat a fost sa se vindece de boala crunta. Veștile…

Simona Halep, din nou in vizorul ANAD: „Este in viața mea”

15:55, 09.04.2024 - Fostul lider mondial Simona Halep, 32 de ani, a fost supusa marți dimineața unui control antidoping, efectuat de Agenția Naționala Anti-Doping. Simona Halep se pregatește in București, la baza lui Dinu Pescariu, pentru participarea la turneul WTA 125 de la Oeiras (15 - 21 aprilie). Iar marți de dimineața…

Cel mai sanatos pește pe care ar trebui sa-l manance toata lumea

11:40, 27.03.2024 - Oamenii de știința remarca faptul ca cei mai sanatoși pești vor fi speciile de salmonide care traiesc in salbaticie, nu peștii de crescatorie. Oamenii de știința recomanda sa nu cumparați pește roșu crescut in corpuri de apa artificiale. deoarece ii lipsesc nutrienții și vitaminele care se gasesc in…

Sangele ar putea sa ne imbatraneasca creierul si sa creasca riscul de dementa / Explicația oamenilor de știința

01:05, 24.03.2024 - Creierul adultilor de varsta mijlocie se schimba foarte mult si aceste schimbari ar putea fi cheia pentru intelegerea dementei, spun specialistii, care accentueaza nevoia unor interventii inainte de varsta batranetii. Creierul nostru se schimba mai rapid in diferite momente ale vietii, ca si cum…


Ce parere ai despre aceasta stire?