Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum le răspunde Deea Maxer celor care o critică. Vedeta nu a ezitat și le-a dat replica: "Nopți nedormite…''

Publicat:

Dupa divorțul de , Deea se implica in destul de multe proiecte pe plan profesional și muncește fara oprire, dupa cum susține chiar ea. Bruneta a primit un val de critici pe rețelele de socializare și le-a raspuns rautacioșilor care o judeca ca se "plimba tot timpul".

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dinu Maxer a inlocuit-o pe Deea Maxer cu actuala iubita și pe scena. Magdalena Chihaia: ”Fiți cu ochii pe noi!”. Cați bani caștiga impreuna?  EXCLUSIV

20:26, 02.05.2024 - Dinu Maxer, solistul trupei AXXA, se pregatește de evenimentele de pe litoral, programate in sezonul estival 2024. Daca, in alți ani, urca pe scena cu soția Deea Maxer, iata ca, dupa rasunatorul lor divorț, i s-a alaturat in spectacole actuala iubita, actrița de profesie. Magdalena Chihaia ne-a dezvaluit,…

Star Matinal. Cum decurge povestea de dragoste dintre Dinu Maxer și Magdalena Chihaia. Cei doi au facut dezvaluiri de la inceputul relației:"Trebuie sa..." / VIDEO

14:11, 02.05.2024 - Au trecut cateva luni bune de zile de cand Dinu Maxer și Magdalena Chihaia traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Dupa ce a divorțat de Deea Maxer, și a suferit enorm dupa desparțire, iata ca artistul și-a gasit fericirea in brațele coregrafei. Invitați in platoul Star Matina, cei doi au facut dezvaluiri…

Cum raspunde Andra Volos la mesajele rautacioase pe care le primește in mediul online. La ce tactica apeleaza vedeta: ”Atacul...”

13:10, 06.04.2024 - Andra Volos, una dintre cele mai indragite influencerițe din Romania, este mereu prezenta pe rețele de socializare, astfel ca mesajele negative apar inevitabil. Pentru astfel de persoane, vedeta are o metoda buna pe care o aplica intotdeauna.

Atenție! Doar doua nopți nedormite te pot imbatrani cu 4 ani

11:11, 06.04.2024 - Un studiu recent a demonstrat ca lipsa de somn te poate face sa te simți semnificativ mai batran decat ești in realitate. Este nevoie doar de cateva nopți nedormite pentru a adauga patru ani la varsta pe care o percepi.

Obiceiul care aduce oamenii 'mai aproape de pensie': Doar doua nopți nedormite te pot imbatrani cu 4 ani (studiu)

10:45, 05.04.2024 - Un studiu recent a demonstrat ca lipsa de somn te poate face sa te simți semnificativ mai batran decat ești in realitate. Este nevoie doar de cateva nopți nedormite pentru a adauga patru ani la varsta pe care o percepi, spun specialiștii.

Star Matinal. Ce lecții importante a invațat Deea Maxer dupa divorț. Nu se vede o feminista convinsa: „Nu mai cred in...”

10:15, 18.03.2024 - Deea Maxer spune ca a avut de invațat o mulțime de lecții dupa divorțul de Dinu Maxer. Vedeta nu se descrie ca o feminista convinsa și crede in continuare ca un barbat și o femeie au rolul de a completa, așa cum face și iubitul cu ea.

Dana Budeanu spune ce rochie i-a placut de la Premiile Oscar 2024. Actrița Carey Mulligan a purtat-o: „E singura frumoasa”

11:10, 11.03.2024 - Dana Budeanu a dezvaluit care e singura rochie care i-a placut de la Premiile Oscar 2024. In afara de ținuta actriței Carey Mulligan, creatoarea de moda s-a aratat dezamagita de aparițiile vedetelor la celebrul eveniment.In urma cu ani de zile, Dana Budeanu avea propria rubrica la Pro TV, acolo unde…

Star Matinal. Adriana Bahmuțeanu, terorizata de primul soț. Barbatul i-a pus pistolul la tampla vedetei: „Preferam sa mor” / VIDEO

13:51, 23.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a gasit puterea și a vorbit despre momentele in care a fost traumatizata de primul ei soț. Vedeta susține ca barbatul nu a mai ținut cont de nimic și i-a pus pistolul la tampla. Bruneta a trecut prin clipe de coșmar din cauza relației toxice pe care a avut-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?