Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum îţi refaci rinichii cu bicarbonat de sodiu

Publicat:

Rinichii au rolul de a filtra sangele, de a elimina toxinele si de a mentine echilibrul lichidelor. Daca se imbolnavesc, tot organismul are de suferit. Vezi cum ii poti repara cu bicarbonat de sodiu. Pancreasul este organul care produce cea mai mare parte a bicarbonatului de sodiu din organism, pentru a proteja rinichii in timpul digestiei, potrivit beextrahealthynow.com. Uneori, chiar si rinichii produc aceasta enzime, in functie de tipul de dieta pe care il ai. Daca consumi multe zaharuri, grasimi si alte produse nesanatoase, rinichii si pancreasul sunt suprasolicitati si produc prea putin bicarbonat…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Revoluție in tratamentul cancerului: imunoterapia devine mai sigura și mai eficienta

16:05, 29.04.2024 - Cercetatorii de la Virginia Tech au descoperit o metoda inovatoare in lupta impotriva cancerului: activarea celulelor imunitare pentru a ataca celulele canceroase, folosind citokinele. Aceasta abordare promite sa ofere un tratament mai precis și mai eficient, fara efecte secundare majore.

Vremea se schimba radical: Romania ar putea pierde aproape 2 saptamani de temperaturi confortabile (studiu)

11:45, 24.04.2024 - Vremea se schimba radical: Romania ar putea pierde aproape 2 saptamani de temperaturi confortabile (studiu)Cercetatorii de la MIT au dezvoltat o noua modalitate inovatoare de a masura impactul real al incalzirii globale, informeaza EURONEWS. Pentru majoritatea oamenilor, descifrarea impactului creșterii…

Cercetatorii au aflat motivul pentru care multe femei mor in timpul nașterii: problema intervine la finalul sarcinii

09:46, 22.04.2024 - O forma de insuficienta cardiaca ce apare la sfarsitul sarcinii sau la inceputul perioadei postnatale, cardiomiopatia peripartum (PPCM), este o cauza majora de deces maternal. Intr-un nou studiu, cercetatorii americani de la spitalul Mass General au descoperit ca nivelurile ridicate de proteine legate…

Inovație revoluționara: ce soluție neașteptata ar putea ajuta orașele, sa reduca temperaturile, pe timpul verii

04:06, 09.04.2024 - A aparut o inovație revoluționara care ar putea ajuta orașele sa combata amenințarea tot mai mare a valurilor de caldura intensificate de schimbarile climatice. Cercetatorii de la Universitatea Tehnologica Nanyang din Singapore au introdus o vopsea speciala, cunoscuta sub numele de „vopsea rece”, care…

De ce uitam anumite momente din viața: cum decide creierul nostru ce amintiri sa pastreze - studiu

08:05, 03.04.2024 - Cercetatorii de la NYU Grossman School of Medicine din domeniul neurologiei au identificat un nou mecanism prin care creierul nostru decide ce amintiri sa pastreze. Acest proces implica activitatea unor neuroni specializați care transmit semnale pentru a codifica amintirile. Aceste semnale, denumite…

INOVAȚIE Primul vaccin impotriva cancerului pulmonar dezvoltat de cercetatorii britanici

18:10, 31.03.2024 - Cercetatorii din Marea Britanie au dezvoltat LungVax, primul vaccin din lume impotriva cancerului pulmonar, deschizand noi perspective in lupta impotriva principalei cauze de mortalitate prin cancer. The post INOVAȚIE Primul vaccin impotriva cancerului pulmonar dezvoltat de cercetatorii britanici first…

Speranta de viata a scazut cu un an si jumatate la nivel mondial in timpul pandemiei Covid-19 (studiu)

11:36, 12.03.2024 - Speranta medie de viata, care a crescut constant timp de decenii in intreaga lume, a scazut brusc in anii 2020 si 2021, in timpul apogeului pandemiei de COVID-19, conform unui studiu publicat marti in jurnalul stiintific Lancet.

Dieta care poate sa incetineasca procesul de imbatranire. Cercetatorii au fost surprinși de rezultatele obținute

08:10, 01.03.2024 - O dieta care se aseamana cu postul poate incetini procesul de imbatranire. Este concluzia unui nou studiu al cercetatorilor din Los Angeles si presupune cinci zile de diversificare pe luna. Astfel, curiosii vor trebui sa tina o dieta care este saraca in calorii, proteine ​​și carbohidrați, dar bogata…


Ce parere ai despre aceasta stire?