Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum influenţează criza de coronavirus cutremurele. Descoperirea seismologilor după oprirea activităţii din cauza pandemiei

Publicat:

Expertii in seismologie au constatat o modificare a activitatii Pamantului din cauza crizei generate de pandemia de coronavirus.

"Datorita incetarii activitatii umane in marea majoritate a tarilor s-a contatat o reducere a zgomotului seismic cu o valoare medie de 30 la suta. Cel putin , in Bruxelles, Observatorul Regal a constatat o reducere cu 30 la suta a activitatii zgomotului", a declarat seismologul , la #romaniatv". 

Ce inseamna zgomotul seismic si ce legatura are cu coronavirusul

"Este o vibratie de fond a Pamantului care poate sa aiba cauze naturale…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Expozitie de pictura "Scoala de la Bistrita".

00:00, 06.04.2024 - Academia Romana - Casa Oamenilor de Stiinta, Uniunea Artistilor Plastici din Romania in parteneriat cu Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud, Primaria Municipiului Bistrita, Centrul Cultural Municipal "George Cosbuc" Bistrita va invita la expozitia "Scoala…

Cod de vant in Romania: Acoperișuri smulse și copaci cazuți peste mașini. Vremea extrema a facut prapad

20:10, 02.04.2024 - In doar cateva ore, vijelia a facut ravagii in București. Pompierii au fost chemați sa intervina in mai multe zone dupa ce pomii smulși de vanT au cazut peste mașini parcate sau au blocat circulația. Pe șoseaua Fundeni, doi stalpi din beton au fost doborați.De asemenea, un acoperiș s-a desprins de pe…

Inteligența artificiala detecteaza maladia Alzheimer cu șapte ani inainte de primele simptome

00:10, 13.03.2024 - Inteligența artificiala este capabila sa detecteze maladia Alzheimer cu șapte ani inainte de primele simptome, anunța  cercetatorii de la University of California din San Francisco. Este vorba despre o prima etapa pe calea folosirii  inteligenței artificiale in privința datelor clinice de rutina, nu…

PNL și PPE o susțin pe Ursula von derLeyen in fruntea viitoarei Comisii Europene, iar Manifestul Congresului PPE a solicitat admiterea deplina a Romaniei in Spațiul Schengen

22:00, 07.03.2024 - Delegații Partidului Național Liberal, impreuna cu ceilalți delegați prezenți la Congresul Partidului Popular European de la București au votat-o joi pe Ursula von derLeyen drept candidata a PPE pentru președinția Comisiei Europene. In același timp, in segmentul dedicat discursurilor șefilor de stat…

Electrocasnice mici de Bucatarie: Soluții inteligente pentru o casa organizata

12:01, 05.03.2024 - Timpul este prețios pentru fiecare dintre noi, iar eficiența la ordinea zilei. Dupa o zi grea la job, ne dorim sa ne relaxam alaturi de un preparat culinar savuros. Pentru o casa și o bucatarie ordonata, electrocasnicele mici sunt esențiale. Mașini de paine, aparate de vidat, fier de calcat, și multe…

Ce are de gand sa faca Nicusor Dan cu cele doua masini vechi abandonate intr-o parcare din Bucuresti. Denise Rifai, surprinsa de raspuns

13:50, 26.02.2024 - Actualul Primar General, Nicușor Dan, a ajuns fața-in-fața cu jurnalista Denise Rifai, in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, iar printre subiectele discutate a fost și ce are de gand sa faca Nicusor Dan cu cele doua masini vechi abandonate intr-o parcare din Bucuresti.

Alejandro Mayorkas, primul secretar de cabinet care a fost pus sub acuzare in aproape 150 de ani, demis

06:51, 14.02.2024 - Camera Reprezentanților, cu o marja extrem de restransa, a votat marți pentru demiterea secretarului pentru Securitatea Interna, Alejandro Mayorkas. Este primul secretar de Cabinet care a fost pus sub acuzare in aproape 150 de ani, potrivit CNN. Republicanii l-au acuzat pe Mayorkas ca a provocat o criza…

Omenirea risca o noua criza: rezervele de apa ale Pamintului se epuizeaza rapid

03:05, 30.01.2024 - Omenirea se afla in pragul unei crize globale: rezervele de apa subterana ale lumii se reduc rapid, ceea ce ar putea duce, in viitorul apropiat, la o lipsa grava de apa potabila pentru populația Pamantului. Despre aceasta avertizeaza oamenii de știința de la Universitatea din California in studiul lor…


Ce parere ai despre aceasta stire?