Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum faci sirop de muguri de brad. Rețeta de la Mănăstirea Sihăstria Putnei

Publicat:

Iata cum prepari un sirop de muguri de brad, dupa o rețeta tradiționala de la , din Bucovina. Siropul de brad are o aroma speciala și nenumarate efecte terapeutice,iar rețeta face parte din seria leacurilor manastirești

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sarmale manastirești de post. Ingredientul secret folosit de maicuțe: vei obține o mancare plina de savoare

21:25, 15.04.2024 - Un secret bine pazitPuține gospodine știu secretul sarmalelor de post manastirești. Ingredientul magic care confera acea savoare aparte este stafida sau prunele uscate, o adaugare neobișnuita, dar extraordinar de delicioasa. In special in manastirile din Bucovina și Moldova, acest ingredient secret…

Rețeta de supa crema de legume cu ciuperci. Ce sa gatești in prima zi din Postul Paștelui

16:40, 18.03.2024 - Știm cat de greu este sa gasești rețete delicioase de post, din acest motiv iți venim in ajutor. Suma crema de legume cu ciuperci este o adevarata delicatesa, este hranitoare și are foarte multe beneficii pentru sanatate. Iata cu ce sa te rasfeți in prima zi din post.

Rețete de prajituri și dulciuri cu banane

21:26, 09.03.2024 - Bananele sunt unele dintre cele mai populare fructe exotice de pe plaiurile mioritice și sunt consumate de multe persoane chiar mai des decat sunt fructele autohtone. Ele se pot manca crude, insa pot fi incluse și intr-o mulțime de rețete de prajituri și dulciuri absolut delicioase. Iata unele dintre…

9 Martie – Ziua Sfinților 40 de Mucenici. Cum se pregatesc mucenicii moldovenești?

09:20, 09.03.2024 - Anual, Sfinții 40 Mucenici sunt praznuiți de Biserica Ortodoxa la data de 9 Martie. Aceștia erau soldați creștini, romani, greci și armeni. Guvernatorul Armeniei, afland despre credința lor, i-a silit sa se inchine idolilor. Aceștia au refuzat și au fost intemnițați și batuți cu pietre timp de 8 zile.…

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…

Ce pun grecii in ciorba de perișoare, de fapt. Rețeta lor este diferita, dar foarte gustoasa

23:01, 29.02.2024 - Grecia are o bucatarie diversificata, plina de preparate delicioase și speciale. Printre cele mai iubite se numara și ciorba de perișoare greceasca, ce are o rețeta diferita fața de a noastra. Ce pun ei in supa, de fapt și care este ingredientul-minune. Cum se face ciorba de perișoare in Grecia Daca…

O ciorba tradiționala romaneasca, in topul celor mai bune supe din lume! Se afla in clasament inaintea gulaș-ului ori faimosei pho bo din Vietnam

13:20, 28.02.2024 - O ciorba romaneasca se afla in topul celor mai bune supe din lume! Ciorba radauțeana, preparatul delicious inventat relativ recent, insa devenit delicatesa tradiționala in ultimii 50 de ani pe mesele romanilor, a intrat in atenția popularei platforme de recomandari culinare in calatorii, Tasteatlas.com…

Cornuri delicioase cu magiun, rețeta cu care nu dai greș. Pașii pregatirii desertului aromat și ieftin

18:50, 23.02.2024 - Rețeta cornurilor pufoase cu magiun/gem este simpla, delicioasa și se prepara foarte repede, iar rezultatul este minunat. Pentru desertul gustos care va impresiona musafirii ai nevoie de cateva ingrediente.


Ce parere ai despre aceasta stire?