Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum faci must la tine acasă. Ingredientul secret care îl împiedică să se transforme în vin

Publicat:

Daca si tu astepti sa vina toamna pentru a bea deliciosul must, atunci trebuie sa stii cum sa il prepari la tine acasa. Gospodinele iti spun ingredientul secret care il impiedica sa se transforme in vin! Cum faci ca mustul sa nu se transforme in vin Odata cu venirea toamnei, gospodinele pregatesc tot felul de […] The post Cum faci must la tine acasa. Ingredientul secret care il impiedica sa se transforme in vin appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oua umplute cu ton sau pate dupa rețeta lui Sorin Bontea. Ingredientul secret care da tot gustul bun

11:10, 04.05.2024 - Cea mai buna rețeta de oua umplute, direct de la chef Sorin Bontea. Celebrul bucatar a dezvaluit cum faci cel mai gustos preparat de Paște, pe care toata familia il va adora. Cum se pregatesc, de fapt, ouale umplute cu ton sau pateu și ce ingredient-secret le da un gust aparte. Cea mai buna rețeta […]…

Ingredientul secret pentru o friptura de miel frageda și gustoasa/Se gasește in mai toate bucatariile

11:25, 30.04.2024 - Paștele se apropie tot mai mult, iar pregatirile au inceput deja, pentru mulți dintre romani, cel puțin la nivel de aprovizionare pentru masa de Sarbatori. De la sarmale, la cozonaci și pasca, mai toata lumea vrea sa aiba pe masa de Paște preparate gustoase și cat mai variate. Multe gospodine se gandesc…

Ce pun gospodinele din Banat in sarmalele de post ca sa iasa cu adevarat gustoase. Ingredientul care le da un gust unic

19:20, 14.04.2024 - Cum faci cele mai bune sarmale de post. Gospodinele din Banat au dezvaluit secretul care te va ajuta sa iasa cu adevarat gustoase și sa nu simți ca nu conțin deloc carne. Este important sa adaugi un ingredient special, care va face minuni cu preparatul tau. Cum faci cele mai bune sarmale de post In…

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

Cu ce se leaga carnea tocata pentru chiftele. Bucatarii de top nu uita niciodata de acest ingredient secret

23:10, 26.03.2024 - Chiftelele sunt foarte ușor de preparat, daca se ține cont de sfaturile bucatarilor cu experiența. Ce ingredient se folosește pentru a lega perfect carnea tocata. Indicațiile de care merita sa ții cont pentru a obține un rezultat ca in carțile vestite de bucate. Ingredientul cu care se leaga carnea…

Cum faci cel mai bun sirop pentru mucenicii moldovenesti. Ingredientul secret, de asta ies asa aromati de fapt

13:10, 06.03.2024 - Vrei sa pregatești o rețeta speciala de mucenici moldovenești in aceasta primavara? Playtech Știri iți explica ce ingredient secret trebuie sa adaugi in sirop, pentru a aromatiza desertul. Cum sa folosești siropul de la mucenici ramas in bucatarie. Nu il risipi! De unde provine tradiția prepararii mucenicilor…

Ingredientul secret care face piureul pufos. Greșelile pe care sa nu faci niciodata: strica preparatul rapid

15:51, 24.02.2024 - Este vorba despre unt. Acest ingredient il face pufos și da un gust aparte preparatului.De asemenea, pentru un piure perfect, este recomandat sa nu pui niciodata ingredientele reci in piure. Laptele sau untul trebuie adaugate la temperatura camerei sau puțin calduțe.  Un alt truc este legat de fierberea…

Ingredientul secret pe care trebuie sa il adaugi neaparat in pilaful de orez. Ii schimba complet gustul

15:40, 18.02.2024 - Pilaful de orez este unul dintre cele mai consumate preparate. Se gatește repede, are puține calorii și poate fi servit in mai multe combinații. Daca vrei sa gatești un pilaf de orez cu un gust la fel ca cel gatit de bucatarii profesioniști, trebuie sa adaugi un ingredient secret.


Ce parere ai despre aceasta stire?