Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum faci cel mai bun peşte la cuptor. Ingredientul care face diferenţa

Publicat:

Ingrediente:1 ou, batut spuma100 g cartofi, curatati si taiati in sferturio jumatate de fenel, curatat si taiat bucati mario jumatate de lamaie, feliata5 rosii cherry, taiate in jumatatiulei de masline60 g masline negre, fara samburi, taiate in jumatati120 g file de peste (somon, batog), fara piele, dezosatun praf de sarepiper4-5 linguri vin albMod de preparare:Cuptorul se preincalzeste la 200 de grade Celsius.Intr-o craticioara se pune la fiert apa cu putina sare.Se pregateste o punga din folie de aluminiu: se rupe o bucata de folie de 35×45 cm. Se impatureste in doua. Trei margini se ridica…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cu jumatate de parc industrial de nefolosit, conducerea vrea sa reduca „paguba” cu panouri fotovoltaice

08:00, 27.05.2024 - Business Park Bistrița Sud SRL are pe mana 21 de hectare și jumatate de teren in Sarata. Deși pare greu de crezut, jumatate din aceasta suprafața, mai exact 11 hectare nu poate fi inchiriata firmelor care vor sa iși desfașoare activitatea aici pentru ca este pe dealuri și nu se poate construi. Intr-un…

Sa fie caldura! Aproape jumatate dintre romani prefera temperatura in locuinte intre 22-24°C si chiar peste

10:05, 22.04.2024 - Aproape jumatate dintre romani prefera temperatura in locuinte intre 22 si 24 grade Celsius si chiar peste, iar peste 40% si-au montat termostate inteligente pentru controlul temperaturii, informeaza E.ON Romania, care citeaza rezultatele unui studiu realizat pentru platforma despre-energie.ro.

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

Negresa cu bezea. Una dintre cele mai adorate prajituri, intr-o varianta delicioasa

10:55, 29.03.2024 - Rețeta de negresa este varianta romaneasca a rețetei americane de brownie. Diferența consta in textura mai pufoasa, fața de cea densa și lipicioasa a prajiturii din bucataria americana. Acest fapt se datoreaza adaosului de cacao in locul ciocolatei din rețeta originala.Acest desert cu cacao se prepara…

Așa faci cel mai bun pește la cuptor. Ingredientul secret pentru un preparat sofisticat

09:45, 25.03.2024 - Ingrediente: 1 somon intreg, nu prea mare3 fire de praz2-3 linguri ulei de masline1 pahar de vin alb4 caței de usturoi, tocat marunt5 crenguțe de cimbru, proaspete, de preferat1 pahar de apa1 grepfruit, de marime medie, taiat in felii de 1 cm grosimesarepiperMod de prepararePreincalzeste cuptorul la…

(P) Cum ne afecteaza temperaturile scazute anvelopele

12:30, 22.03.2024 - (P) Cum ne afecteaza temperaturile scazute anvelopele Odata cu scaderea temperaturilor multe persoane se confrunta cu o scadere a aderenței anvelopelor lor. Acest fenomen nu este cauzat neapărat de răcirea asfaltului sau acoperirea acestuia de un strat fin de gheață.…

Pulpe de pui rumenite si morcovi crocanti, la cuptor

00:31, 22.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de pui1/2 lamaie1 baton de scortisoara1 lingurita sare1 lingurita piper2 catei de usturoi1 lingurita curry1 lingura de ulei de masline1 punga magica Mode de preparare Condimentam pulpele cu sare, piper, curry, le stropim cu uleiul de masline si zeama de lamaie. Le punem apoi in…

Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit

12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…


Ce parere ai despre aceasta stire?