Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum faci cea mai gustoasă salată de boeuf. Ce fel de cartofi se pun şi de ce se fierb ingredientele separat

Publicat:

Salata de boeuf, unul dintre cele mai gustoase preparate de pe mesele festive, iese delicioasa daca se tine cont de cateva sfaturi. , regretatul gastronom, a publicat reteta salatei in volumul "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, aparuta la editura Paideia. Pasii pregatirii gustoasei salate trebuie respectati intocmai pentru ca preparatul sa fie perfect.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul pentru cea mai buna salata boeuf de Paște. Greșeala care nu-i da gustul ca la mama acasa

20:40, 04.05.2024 - Un preparat ce a luat naștere departe de țara noastra, dar pe care romanii l-au transformat in vedeta meselor de sarbatoare. Pentru a te bucura de cele mai bune rezultate, trebuie sa știi un truc important. Afla, din randurile de mai jos, care este secretul pentru cea mai buna salata boeuf de Paște.…

Proporțiile ideale de muraturi și cartofi pentru salata de boeuf. Asa va avea gustul perfect

16:20, 28.04.2024 - Unul din preparatele cel mai des intalnite pe msa romanilor, este fara indoiala salata de boeuf, dar, ca la orice preparat, este importanta cantitatea de ingrediente pe care o folosești. In cazul de fața, vorbim despre proporțiile ideale de muraturi și cartofi pentru salata de boeuf, iar daca ții cont…

Sarmale manastirești de post. Ingredientul secret folosit de maicuțe: vei obține o mancare plina de savoare

21:25, 15.04.2024 - Un secret bine pazitPuține gospodine știu secretul sarmalelor de post manastirești. Ingredientul magic care confera acea savoare aparte este stafida sau prunele uscate, o adaugare neobișnuita, dar extraordinar de delicioasa. In special in manastirile din Bucovina și Moldova, acest ingredient secret…

Cum faci cea mai gustoasa mancarea de spanac. Trei ingrediente simple, care fac toata diferența

14:46, 04.04.2024 - Spanacul inabusit poate fi o garnitura perfecta la oua ochiuri, friganele, friptura, dar si o umplutura de placinte si clatite, a notat in lucrarea sa, “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, regretatul gastronom Radu Anton Roman, relateaza Click.ro .Spanacul este o sursa importanta de vitamine și…

Salata boeuf ca la mama acasa. Ingredientul care ii ofera un gust special de fiecare data

12:10, 31.03.2024 - Daca vrei sa faci o salata boeuf ca la mama acasa sarbatorile acestea, iți sugeram sa incerci urmatoarea rețeta. Salata boeuf nu lipsește niciodata de pe masa de sarbatori și este una dintre preferatele romanilor. Salata boeuf ca la mama acasa Masa de Craciun in familie este un moment așteptat tot anul.…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

Salata de cartofi de post. Ce sa gatești rapid la masa de pranz

16:05, 19.03.2024 - Salatele sunt delicioase, sanatoase și pot fi adaptate ușor dupa propriile placeri. Un preparat consistent, de post și cu care nu vei da greș este salata de cartofi. Iata cum poți sa o gatești ca sa aiba un gust delicios și ce ingrediente trebuie sa adaugi.

Secretul italienilor pentru cea mai gustoasa lasagna. Ingredientele de aur pe care le folosesc

12:50, 08.03.2024 - Cum se face cea mai gustoasa lasagna chiar acasa. Daca vrei sa iasa exact ca in restaurantele din Italia, urmarește intocmai rețeta și toți pașii acesteia. Afla care sunt ingredientele de aur pe care le folosesc cei mai buni bucatari din lume. Lasagna, un preparat special Lasagna, unul dintre cele mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?