Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum este afectată sănătatea femeilor de folosirea tampoanelor interne - şocul toxic, cel mai mare pericol. Sfaturile medicilor privind alegerea absorbantelor

Publicat:

Tampoanele sunt asociate de femei cu igiena si confortul in perioada menstruatiei iar absorbantele tind sa piarda tren in fata acestora. Cu sau fara aplicator, din matase ori din bumbac, sunt concepute anume pentru a conferi siguranta femeilor.

Principalul avantaj e ca permit folosirea oricarui tip de lenjerie intima chiar si in perioada mentruala, nu ingradesc cu nimic alegerea tinutei. Mai mult, permit practicarea inotului sau a altor activitati, lucruri imposibil de facut fara acestea in perioada menstruatiei.

Avantajele enumerate sunt acceptate si de specialisti, insa,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce se ocupa Miki de la K-pital de cand s-a retras din lumina reflectoarelor. „Din asta traiesc”

18:00, 27.03.2024 - Miki de la K-pital s-a retras din lumina reflectoarelor in urma cu cativa ani, iar de atunci a fost vazuta tot mai rar in public. Artista s-a casatorit in 2021 și și-a dedidat timp familiei. Prezenta la Star Matinal in aceata dimineața, artista a povestit cum decurge o zi din viața ei și cum ii merge…

Gorghiu, despre prezența scazuta a femeilor in politica: Ce doare in general este lipsa de incredere

17:50, 24.03.2024 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a explicat in cadrul unei emisiuni, la Digi24, ca prezența scazuta a femeilor in politica se datoreaza faptului ca societatea romaneasca nu respecta standardele pe care alte țari le respecta.

Sangele ar putea sa ne imbatraneasca creierul si sa creasca riscul de dementa / Explicația oamenilor de știința

01:05, 24.03.2024 - Creierul adultilor de varsta mijlocie se schimba foarte mult si aceste schimbari ar putea fi cheia pentru intelegerea dementei, spun specialistii, care accentueaza nevoia unor interventii inainte de varsta batranetii. Creierul nostru se schimba mai rapid in diferite momente ale vietii, ca si cum…

Ionel Bogdan: La mulți ani, tuturor femeilor!

09:21, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, din Maramureș dam cel mai puternic mesaj, bazat pe fapte, pe inițiative reale, prin care susținem impreuna lupta pentru egalitatea de șanse, recunoașterea realizarilor sociale, politice și economice ale femeilor! Construiesc in toate domeniile vieții mele impreuna cu…

Taylor Swift schimba preferințele femeilor din Generația Z in materie de iubiți. Cum ar trebui sa fie barbatul ideal

15:45, 03.03.2024 - Taylor Swift a ajuns sa dea tonul și in materie de... iubiți! Cantareața pare sa fi reușit sa schimbe preferințele femeilor in materie de barbați, in special a celor din Generația Z. Pe Tiktok au aparut tot mai multe videoclipuri in care tinerele argumenteaza ce iși doresc.

Bomba lui Macron. Cat de real este riscul unui razboi NATO-Rusia

06:20, 29.02.2024 - Intrebarea este pe buzele tuturor, dupa ultimele declarații ale președintelui francez Emmanuel Macron. De ce a ieșit președintele Franței la rampa cu asemenea amenințari și ce ascund acestea, explica, pentru „Adevarul“, mai mulți experți in securitate.

INTERVIU Șeful Poliției de Frontiera a Rep. Moldova spune ce ar face autoritațile daca Putin s-ar prezenta la granița

15:05, 25.02.2024 - Odata cu razboiul din Ucraina, Poliția de Frontiera a Republicii Moldova se confrunta cu mai multe provocari, cea mai mare fiind fluxul mare de refugiați ucraineni, susține șeful structurii, Ruslan Galușca, intr-un interviu pentru ,,Adevarul”.

Aerul din București este extrem de toxic! Nivelul de poluare a atins cote alarmante: „Ne confruntam cu riscul de a...”

13:10, 25.02.2024 - Calitatea aerului din capitala Romaniei, București, a atins cote periculoase, conform harților de monitorizare. Specialiștii semnaleaza o creștere brusca, iar situația este pusa in legatura cu arderile masive de deșeuri, in special in zonele periferice ale orașului.


Ce parere ai despre aceasta stire?