Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată Selena Gomez în bikini. Artista nu-și mai ascunde imperfecțiunile fizice după operația suferită

Publicat:

e considerata una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood, insa putini știu lupta prin care a trecut pentru sanatatea ei. Recent, artista a decis sa iși arate lumii imperfecțiunile, dupa operația dificila.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi, dupa operația suferita de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO

16:15, 21.04.2024 - Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi, dupa operația suferita de fiul ei! Prezentatoarea de la Acces Direct a vorbit despre problemele de sanatate cu care s-a confruntat Vladimir. Iata ce boala a avut micuțul in varsta de 7 ani!

Proiect cu efecte pozitive asupra sanatații fizice și mentale, in randul tinerilor din Cugir

12:10, 10.04.2024 - Recent, la Cugir s-a derulat Proiectul: „Natura – portal catre cunoașterea lui Dumnezeu”, demers avand ca scop promovarea activitații fizice prin conectare cu natura, incurajarea interacțiunii intergeneraționale și facilitarea explorarii și descoperirii biodiversitații. Un proiect menit sa dezvolte…

Radu Dragușin a raspuns fara sa ezite » Provocare lansata de Tottenham

21:55, 06.03.2024 - Deși nu și-a caștigat inca locul de titular la Tottenham, Radu Dragușin e in continuare in centrul atenției pe canalele de social media ale clubului. Recent, echipa care se ocupa de rețelele de socializare la Tottenham a lansat o provocare catre jucatori. Primul la rand a fost Radu Dragușin, care a…

Formular 212, „Declaratie unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice”

06:35, 22.02.2024 - Formular 212, „Declaratie unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice” The post Formular 212, „Declaratie unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice” first appeared on Partener TV .

FIRMELE DIN ROMANIA Mai puține inmatriculari de persoane fizice si juridice, mai multe suspendari

12:00, 07.02.2024 - Numarul inmatricularilor de persoane fizice si juridice a scazut anul trecut cu 3,78%, comparativ cu perioada similara a anului 2022... The post FIRMELE DIN ROMANIA Mai puține inmatriculari de persoane fizice si juridice, mai multe suspendari first appeared on Informatia Zilei .

10 vedete de la Hollywood inrudite cu regii britanici. Nume despre care habar nu aveai ca au sange nobil

11:35, 03.02.2024 - Bob Odenkirk, actorul din "Better Call Saul", a dezvaluit recent ca este este var de gradul al 11-lea cu regele Charles III. Odenkirk a aflat acest lucru intr-un episod recent al emisiunii "Finding Your Roots".


Ce parere ai despre aceasta stire?