Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată relaţia cu fiecare semn zodiacal

Publicat:

GEMENI

In loc sa te uiti in permanenta dupa ceva mai bun si mai interesant, ar trebui sa iti canalizezi energia catre relatia ta, scrie eva.ro.

Fa lucruri care va fac viata speciala pentru a mentine viu interesul. Discutati, impartasiti-va ideile si gandurile, comunicati astfel incat acestea sa fie puntea voastra de legatura si ceea ce va face relatia puternica.

RAC

Poate parea un lucru mic, dar faci ceva zilnic care iti intareste relatia: iti exprimi recunostinta.

Multumesti pentru toate lucrurile pe care partenerul tau le face, felul in care te sustine…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit despre inceputul relației cu Anghel Damian. Cum s-au petrecut lucrurile, de fapt: „A zis ca el a plecat din relația...”

13:51, 12.04.2024 - Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit pentru prima data despre inceputul relației cu Anghel Damian. Fanii au fost foarte curioși sa afle totul, iar ea a a dat acum explicații despre acest aspect important din viața ei! Iata cum s-au petrecut lucrurile, de fapt!

De ce ai picioarele reci mereu, chiar daca afara este cald. Lucrurile la care trebuie sa fii atent

09:05, 10.04.2024 - Te-ai intrebat vreodata de ce ai picioarele reci mereu, chiar daca afara este cald? Ei bine, exista cateva motive pentru care se intampla acest lucru. Iata care sunt aspectele la care trebuie sa fii atent!

Romanița Iovan, detalii picante despre relația cu Irinel Columbeanu: Ce era nevoita sa poarte mereu creatoarea de moda

04:20, 09.04.2024 - Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au avut o relație romantica in tinerețe. Irinel Columbeanu s-a indragostit de ea la prima vedere și a incercat sa o cucereasca folosind metodele sale caracteristice.

Reacția lui Catalin Dobrescu dupa ce Oana Radu a spus ca au avut o „relație toxica, abuziva”: „Este fix parerea ei, eu nu-mi spal lucrurile in public”

14:35, 29.03.2024 - Oana Radu a lansat o serie de acuze la adresa lui Catalin Dobrescu, fostul ei soț de care a divorțat oficial in decembrie. Mai mult decat atat, cantareața i-a deschis acestuia mai multe procese in judecata. In noiembrie 2023 s-a aflat ca Oana Radu și Catalin Dobrescu s-au desparțit. „Eu și Catalin nu…

Ce faci cand partenerul te scoate din sarite?

11:56, 07.03.2024 - Ești, ai fost sau iți dorești sa fii intr-o relație de cuplu? Probabil ai observat ca adesea, exact cu persoana de care te simți cel mai apropiat și in timpul in care ar trebui sa te simți cel mai relaxat, apar situații in care de fapt te simți calcat pe nervi, iritat, frustrat. Exista cercetari care…

Geoana. „Daca aș fi avut mai multa minte cand eram tanar…”

08:35, 26.02.2024 - Mircea Geoana are un regret,  dar și un sfat. ”Petreceți timp cu copiii cat de mult puteți, cand sunt mici! Daca vrei sa ii ai prieteni toata viața, trebuie sa ii crești de mici”, a spus Mircea Geoana, in podcastul lui Bobonete. „Eu am facut o mare greșeala. M-am luat atat de mult cu munca și sunt atat…


Ce parere ai despre aceasta stire?