Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată părul real al Loredanei Chivu. Fosta asistentă TV a ținut mereu totul ascuns

Publicat:

Daca v-ați gandit mereu cum reușește sa-ți intrețina parul lung și blond pe care il are, ei bine stați sa vedeți asta. Fosta asistenta TV are in realitate parul mult mai scurt decat cel cu care se afișeaza, iar asta deoarece folosește numeroase extensii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iulia Albu, cu parul brunet și ciufulit. La ce look neașteptat a apelat fosta concurenta de la America Express

13:25, 09.05.2024 - Iulia Albu a facut senzație in mediul online cu o fotografie ce a atras toate privirile fanilor. Criticul de moda s-a afișat pe rețelele sociale cu o peruca bruneta și cu parul ciufulit. Noul look la care a apelat i-a luat prin surprindere pe internauți.

Gestul uluitor al lui Ion Tiriac! Totul a fost tinut ascuns pana acum. Ce i-a facut Cristinei Neagu

09:55, 03.05.2024 - Gestul uluitor al lui Ion Tiriac. Un apropiat al Cristinei Neagu a dat cartile pe fata. A vorbit despre cei doi.Ion Tiriac a ajuns al doilea cel mai bogat roman, conform presei de specialitate, in 2024.Vezi AICI gestul uluitor al lui Ion Tiriac pentru Cristina Neagu...

Intalnire de gradul zero! Dupa Loredana Chivu, fratele blondinei sta fața in fața cu fostul partener al surorii sale

22:46, 07.03.2024 - Intalnire de gradul zero intre fratele Loredanei Chivu și fostul logodnic. Dupa ce a executat-o silit, din nou, pe fosta partenera, barbatul nu se lasa. Scandalul dintre fosta asistenta TV și cel care i-a fost alaturi o buna perioada de timp pare departe de a se termina.

Ce inalțime și cate kilograme are Vica Blochina. Vedeta are mereu grija de silueta sa

00:55, 05.03.2024 - Vica Blochina este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țara. De-a lungul anilor, a atras privirile barbaților, avand forme apetisante pe care a știut, intotdeauna, cum sa le puna in valoare. Fosta dansatoare a marturisit care ii sunt proporțiile, raspunzand la o intrebare a unei fanei.


Ce parere ai despre aceasta stire?