Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată părinții Simonei Gherghe! Tatăl prezentatoarei TV își serbează astăzi ziua de nume / FOTO

Publicat:

Este dubla sarbatoare in familia ! Tatal prezentatoarei TV, dar și baiețelul ei, iși sarbatoresc azi ziua de nume. Vedeta a postat pe rețelele de socializare o imagine emoționanta cu familia ei. Iata ce mesaj emoționant le-a transmis!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal in familia lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt! Narcisa i-a acuzat pe parinții lui ca nu i-au platit inmormantarea: ”Sa justifice...” / FOTO

15:25, 16.04.2024 - Este scandal intre familia lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, și Narcisa, fosta iubita a baiatului. Tanara i-a acuzat pe parinții lui ca nu i-au platit inmormantarea, dupa ce tatal sau a acuzat-o ca a strans donații pentru familia lui, pe care nu le-au primit de la ea.

Obiceiul de la care Roxana Ciuhulescu nu se abate nici in vacanța. Vedeta a plecat in Egipt cu familia sa: ”Distracția continua”

21:05, 11.04.2024 - Roxana Ciuhulescu și familia ei au plecat intr-o vacanța de vis. Vedeta a ales o destinație superba, unde vremea este perfecta pentru a sta la plaja și a intra in apa marii. Totuși, de la un obicei nu s-a dezis și il practica constant. Iata despre ce este vorba!

Cum incearca familia lui Mirel Dragomir sa se dezica de el, dupa ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de ințeles ca l-au ”abandonat”

15:30, 28.03.2024 - Familia lui Mirel Dragomir ar fi incercat sa se dezica de el! Parinții lui au stat ”in umbra” de cand fiul lor au ucis-o pe Andreea, dar cateva detașii lasa de ințeles ca l-au ”abandonat”. Nici mama, nici sora lui nu vor sa iși mai asocieze numele cu el.

Familia, parinții au nevoie de consiliere

19:45, 26.03.2024 - Familia are calitatea sa observe cand propriul copil intra intr-un joc de adicție, fie ca vorbim droguri, jocuri de noroc, alcool sau orice altceva. La Dialogurile Puterii , aflam de la Iulian Cristache despre problemele din școli, despre implicarea parinților sau responsabilitațile guvernului. Dar…

Star Matinal. Fiica Andreei Marin, Violeta, ii calca pe urme prezentatoarei TV. Ce sfat important i-a dat vedeta cu privire la cariera

10:46, 20.03.2024 - Andreea Marin se mandrește cu fiica ei. La 16 ani, Violeta are planuri mari și ii calca pe urme femeii care i-a dat viața. Adolescenta spune ca iși dorește sa ii calce pe urme prezentatoarei TV și a primit deja și sfaturi de la mama ei cu privire la acest subiect.

Xtra Night Show. Cum a fost intalnirea dintre Anamaria Prodan și familia lui Ronald Gavril. Impresara, detalii neștiute despre parinții iubitului ei: „A fost o surpriza” / VIDEO

22:30, 15.02.2024 - Anamaria Prodan a trait mari emoții, de curand, asta pentru ca i-a cunoscut familia iubitului ei. Ronald Gavril a insoțit-o pe impresara la evenimentul de lansare al filmului in care vedeta joaca și au mers impreuna in Bacau, orașul natal al lui Ronald Gavril.

Nikita, cautata cu bani pentru a-și retrage plangerea penala impotriva barbaților care au batut-o! Cum a reacționat vedeta la propunerea primita

22:25, 13.02.2024 - Dupa ce a fost batuta cu bestialitate in urma cu o luna, in Centrul Vechi al Capitalei, acum Nikita a fost cautata pentru a-și retrage plangerea penala. Familia unuia dintre atacatori i-a propus o oferta blondinei. Iata cum a reacționat ea.


Ce parere ai despre aceasta stire?